FOTO: Accident rutier cu descarcerare pe DN72

23 Jul 2019 12:07
Accidentul rutier s-a produs in urma cu putin timp pe DN72. Sunt implicate 2 autoutilitare, 2 ocupanti, o persoana este incarcerata, inconstienta, se lucrează la extragerea din vehicul. ISU Prahova intervine cu o autospeciala de lucru cu apa și spuma și o autospeciala pentru descarcerare.
Din primele date ale Politiei Prahova, se pare că un auto care ar fi ieșit din incinta parcului industrial, cu intenție de a efectua manevra de viraj stânga către Ploiești, nu ar fi acordat priortate de trecere unul alt auto care se deplasa pe DN 72 din direcția Ploiești către Târgoviște.
Traficul pe sensul de mers către Târgoviște este restricționat.
Revenim cu detalii.

Sursa foto: Politia Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Cine este
Am trecut pe acolo la ora 16. Era foarte mare aglomerație. Eu voiam să merg către Câmpina. Ca sa evit aglomeratia,a trebuit să fac dreapta spre Baicoi,să întorc la prima intersecție. Am auzit prin stația de emisie receptie ca trebuie sa treaca o delegație dinspre Sinaia către Ploiești si sunt echipaje la fiecare intersecție cu DN1.Am intors la prima intersecție cu Baicoi,spunandu-i agentului de poliție ca ma îndrept către Câmpina si ca la intersecția cu Floresti o sa se întâmple un accident,fiind mare aglomerație,daca polițiștii de acolo nu o sa dirijeze circulatia. Foarte liniștit,mi-a spus sa întorc direct prin spatele lui. Mi-am continuat drumul către Campina,incetinind in dreptul agenților de poliție la intersecția cu Floresti,spunându-le să dirijeze circulatia in loc sa stea cu mâinile în șolduri. După aproximativ 3 ore m-am intors către Filipestii de Padure,unde circulatia era blocată din cauza unui accident grav. De ce in loc sa prevină,poliția pe care noi o plătim,trebuie să constate? Este normal ca atatia oameni nevinovati sa aiba de suferit din cauza unor incompetenți?
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.7786 -0.0005
USD Dolarul SUA 4.2746 -0.0185
GBP Lira sterlina 5.7198 0.0543
CHF Francul elvetian 4.3448 -0.0255
XAU Gramul de aur 202.1797 -1.3948