FOTO Activități de prevenire a furturilor din autovehicule, in Ploiesti

09 Oct 2019 09:41
Comunicat de presa Politia Prahova: “Activitățile polițiștilor prahoveni pentru prevenirea furturilor din autovehicule au continuat in municipiul Ploiești. Deși aceste demersuri au loc cu regularitate de mai mulți ani de zile, intalnim încă suficiente situații din care să concluzionăm cu ușurință ca riscul săvârșirii unor astfel de fapte este cât se poate de real, alimentat de atitudinea neglijentă a unora dintre noi. Nu că am încerca să plasăm vina pe umerii potențialelor victime, dar este lesne de inteles că riscul rezidă în aceeași "lăsare la vedere în habitaclu a bunurilor ce pot deveni obiect al infracțiunii de furt" si că fiecare dintre noi este dator să își ia un minim de măsuri pentru siguranța propriului autovehicul.
În urma activităților din teren, constatările rămân aproape neschimbate: locatarii zonelor pe care le-am vizitat rămân, în genere, prevăzători, în timp ce conducătorii autovehiculelor ce aparțin diverselor societăți comerciale (curieri, transportatori, autovehicule de serviciu) sau cei aflați în tranzit, care "lipsesc de la mașină doar câteva minute", rămân pe mai departe în atenția noastră, dar și a hoților. In fapt, "oferta" de bunuri din habitaclul autovehiculelor este atât de bogată, încât aproape că nu are cum sa nu se întâmple, când si cand...”
Sursa foto: Politia Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cat costă la aceasta gradinita pentru un copil ?
Nu mi se pare că ar fi o activitate prea intensă,, ultima oară când am ajuns acolo, acum trei luni,arata cam la fel!
Buna ziua.Doresc sa beneficieze de aceasta oportunitate elevi ai scolii gimnaziale,sat Marginenii de Jos-Prahova,deoarece multi copii din acest sat provin din familii nevoiase,sunt de etnie roma si nu isi pot permite( unii) sa mearga in nicio excursie.Sunt dornici sa cunoasca locuri si lucruri noi,dar,din pacate nu isi pot permite! Multumim!
Doresc sa vizitez muzeul iluziilor, împreună cu soțul și cei doi copii.
Școala primară Moara Domnească ,vreau sa castige
Curs valutar
EUR Euro 4.7556 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2732 0.0013
GBP Lira sterlina 5.5125 -0.0153
CHF Francul elvetian 4.3243 0.0241
XAU Gramul de aur 204.4044 0.4637