FOTO Antreprenorii din Prahova, invitați la seminarul “Investește pentru viitor”

22 Mar 2019 12:12
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Bursa de Valori București (BVB) a organizat, astazi, la Ploiești, al doilea seminar din programul național “Investește pentru viitor”.
Zeci de antreprenori din Prahova au fost prezenti. Ministrul Ștefan Radu Oprea a deschis lucrările evenimentului.
Programul național vine în întâmpinarea antreprenorilor și își propune să-i acomodeze cu pârghiile și mecanismele bursiere dedicate dezvoltării afacerilor lor.
În cadrul seminarului, antreprenorii au aflat care sunt posibilitatile de finantare iar reprezentantii Bursei de Valori București și cei ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat au explicat oportunitățile pe care piața de capital românească le oferă societăților care au proiecte de dezvoltare.
Evenimentul este parte a unei serii de nouă seminare dedicate mediului de afaceri organizate la: Cluj-Napoca, Ploiești, Constanța, Brașov, București, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134