FOTO Coliziune intre un microbuz si un autoturism, pe Posada

12 Jan 2019 11:44
FOTO Coliziune intre un microbuz si un autoturism, pe Posada
Potrivit ISU Prahova, echipajele de pompieri au fost solicitate sa intervină la un accident rutier produs in localitatea Comarnic, pe Posada, in care sunt implicate un microbuz și un autoturism. Din primele informații se pare ca sunt 15 persoane (8 in microbuz și 7 in autoturism). Pompierii militari acționează cu o autospeciala de transport personal și victime multiple, o autospeciala de lucru cu apa și spuma și o ambulanta Smurd. Toate persoanele sunt constiente și nu suferă de traumatisme grave. După evaluarea medicala, 2 adulti (femeie 34 ani cu TCC si barbat 39 ani traumatism toracic) sunt transportati la spital.
Primele informatii venite de la Politia Prahova arata ca un microbuzul, cu 8 calatori, a intrat intr-un turism.
Politia a deschis o ancheta.

COMENTARII

64x64

Daniela

În microbuz se afla și copilul meu în vârstă de 11ani care a prezentat o escoriatie la nivelul antebrațului stg. Din fericire locuind în apropiere fiul meu s-a speriat și a venit acasă.

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Curs valutar
EUR Euro 4.7204 -0.0027
USD Dolarul SUA 4.2231 0.0128
GBP Lira sterlina 5.2539 0.0043
CHF Francul elvetian 4.2880 0.0019
XAU Gramul de aur 192.5647 -0.3933