FOTO Credincioșii au mers în număr mare la Mănăstirea Ghighiu/Jandarmii asigură ordinea publică

07 May 2021 10:23
Astăzi, în prima zi de după Paște, credincioșii sărbătoresc Izvorul Tămăduirii. Așa cum se întâmplă în fiecare an, oamenii au mers în număr mare la Mănăstirea Ghighiu cunoscută pentru izvorul său tămăduitor.
De la acest izvor mănăstirea şi-a luat hramul: "Izvorul Tămăduirii". Potrivit manastireaghighiu.ro, legenda spune că este un izvor cu apă tămăduitoare, dovedindu-se în timp de către marturiile oamenilor care au consumat această apă cu credintă şi s-au vindecat de diferite boli. Binefacerile Maicii Domnului se revarsă asupra mănăstirii şi a peleriniilor atât prin Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului cât şi prin apa tămăduitoare a acestui izvor.
Jandarmii asigură ordinea publică la Mănăstirea Ghighiu, pe timpul manifestării religioase prilejuite de sărbătoarea „Izvorul Tămăduirii”. ”La eveniment se preconizează o prezenţă ridicată de participanţi sens in care jandarmii prahoveni recomandă credincioșilor respectarea măsurilor pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.( purtarea măștii de protecție sanitară corespunzător și păstrarea distanţei fizice) și evitarea oricăror situații de natură să tulbure ordinea și liniștea publică”, transmite IJJ Prahova.
foto IJJ Prahova



COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677