FOTO: Doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident produs in Azuga. Trafic dirijat in zona!

22 Nov 2020 17:04
Accidentul rutier a avut loc in urma cu putin timp pe DN1, la ieșirea din Azuga spre Brașov. Au fost implicate doua autovehicule, in care se aflau 5 persoane. Potrivit ISU Prahova, doua victime au fost tranaportate la spital, la UPU Ploiești, cu fractura membru inferior si TCC, in urma impactului dintre cele doua autovehicule. ISU PH acționează un echipaj de stingere și unul de prim ajutor. Traficul in zona este dirijat de politistii rutieri.

Vom reveni cu detalii!

Potrivit Politiei Prahova, Din primele verificări se pare că un bărbat în vârstă de 37 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN1, pe sensul de mers Ploiești către Brașov, posibil pe fondul unei manevre de întoarcere, intră în coliziune cu un auto condus de un tânăr de 29 de ani care se deplasa din direcția Brașov către Ploiești.
În urma impactului, conducătorul auto în vârstă de 29 de ani și pasagera din mașina acestuia, în vârstă de 30 de ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetarile continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursa foto: ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677