UPDATE: Drumul dintre Campina si Sotrile a fost inchis!!! FOTO E jale pe un drum din Prahova. Soseaua a fost distrusa de o alunecare de teren

06 Apr 2018 10:58
O puternica alunecare de teren s-a produs noaptea trecuta in Prahova. Pe Drumul Judetean 207, intre Voilea si Sotrile nu se mai poate circula dupa ce soseaua s-a surpat, potrivit Politiei, pe o portiune de 10 m lungime. Pamantul a luat-o la vale cu tot cu copaci. Potrivit ISU Prahova, reprezentantii Primăriei, împreuna cu cei de la Ocolul silvic vor remedia aceasta situație.

UPDATE: Din cauza alunecarilor de teren, autoritatile au decis sa inchida Drumul Judetean 207 Campina-Sotrile. Cei care au treaba in zona pot merge pe ruta ocolitoare DJ102I Campina-Lunca Mare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671