(FOTO) Grațiela Gavrilescu s-a bucurat, duminică, de un "peisaj de poveste". Află unde

10 Jul 2017 10:15
A XVI-a ediție a Taberei de pictură și sculptură "Vasile Grigore" a fost deschisă duminică, în satul prahovean Hârsa- comuna Plopu. La eveniment au participat nenumărate persoane din administrația județeană și locală, dar și Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului.
"Într-un peisaj de poveste, în satul prahovean Hârsa- comuna Plopu, s-a deschis cea de-a XVI-a ediție a Taberei de pictură și sculptură "Vasile Grigore", prima tabără de creație particulară, care a debutat în 1985 și care, din 2001, a devenit internațională. Evenimentul a inclus și lansarea antologiei semnate de Rodica și Iacob Lazăr, un adevărat tablou al cuvintelor dedicate artei…
Am fost onorată să mă aflu între invitații la acest eveniment, să îi cunosc pe cei cinci artiști plastici participanți în acest an și, nu în ultimul rând, să mă reîntâlnesc cu domnul doctor Marian Albu, nu doar un cardiolog excepțional, ci și un om, un român adevărat, îndrăgostit de natură și de trecut, promotor al unui proiect excepțional de punere în valoare a caselor și obiectelor de patrimoniu din zonă.
Iar pe dumneavoastră, cititorii acestor rânduri, vă invit să (re)vedeți minunile Hârsei și ale împrejurimilor sale: mânăstirile Verbila și Jercălăi ori Conacul Belu și multe dintre casele vechi, cu grădini înflorite, a căror frumusețe îți taie răsuflarea!", a scris ministrul pe Facebook.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677