FOTO: Imagini spectaculoase la Colegiul Militar Dimitrie Cantemir din Breaza. Liceenii militari au format literele D și C, inițialele patronului spiritual al instituției

14 Sep 2021 17:58
FOTO: Imagini spectaculoase la Colegiul Militar Dimitrie Cantemir din Breaza. Liceenii militari au format literele D și C, inițialele patronului spiritual al instituției
Un nou an școlar a început și la Colegiul Militar Dimitrie Cantemir din Breaza. Liceeni au marcat momentul printr-un gest spectaculos:

“Liceenii militari au format literele ? și ?, inițialele patronului nostru spiritual, DIMITRIE CANTEMIR, care au rămas amprentate pe platoul cu rezonanțele zecilor de generații de cantemiriști.
Pregătirea lor riguroasă, sub îndrumarea cadrelor militare și a elevilor gradați, se reflectă, cu siguranță, și în această imagine, care va rămâne în istoria colegiului, aferentă deschiderii anului școlar 2021-2022.

Felicitări tuturor!

Mulțumim echipei de la Studioul Multimedia al Observatorului militar”, este mesajul transmis ulterior de reprezentantii institutiei de invatamant.

Sursa foto: facebook Colegiul Militar Dimitrie Cantemir Breaza

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua. Urmarim cu interes aceasta disputa dintre doua institutii , care i-si bat joc de atatia ploiesteni, (Consiliul judetean si Primaria Ploiesti ),ne platim taxele si impozitele curente si regretam ca am votat niste persoane care nu au nici o remuscare pentru situatia creata in acest Municipiu. Si ca sa va dati seama de gravitatea situatiei, pe langa faptul ca nu mai avem apa calda de mai bine de o luna (si nu avem nici speranta ca vom avea si caldura in aceasta iarna ), pe usa blocului este afisata instiintarea ca trebuie sa schimbam repartitoarele de costuri la calorifere !!! Intreb si eu care este ideea de a schimba aceste repartitoare , nefiind siguri ca in aceste calorifere vom mai avea agent termic ?
Felicitari Dom.primar pentru acest proiect
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Curs valutar
EUR Euro 4.9437 0.0000
USD Dolarul SUA 5.0679 0.0000
GBP Lira sterlina 5.6284 0.0000
CHF Francul elvetian 5.1569 0.0000
XAU Gramul de aur 269.8092 0.0000