FOTO: In ce stadiu sunt lucrarile de constructie a cladirii in care va functiona Scoala Speciala nr. Ploiesti

07 Apr 2020 09:30
Consiliul Judetean Prahova anunta continuarea lucrărilor la Școala Specială nr. 1 Ploiești. Potrivut reprezentantilor institutiei, in prezent, se execută lucrări de cofrare și armare planșeu peste etajul I, lucrări de zidărie interioară parter și lucrări de instalații sanitare. Imobilul va fi ridicat în apropierea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, din Șoseaua Vestului, iar copiii care vor învața la această unitate școlară au nevoi speciale, fiind diagnosticaţi cu afecțiuni din spectrul autist, schizofrenici, cu sindrom Down sau cu probleme locomotorii.

Noul centru va avea săli de educație fizică, de terapie educațională, săli de mese cu oficiu, laboratoare, cabinete medicale specifice, sală de relaxare, bibliotecă, laborator, vestiare, grupuri sanitare, lift special, spații de circulație și de recreație ( holuri, scări, terase), spații administrative si spații tehnice; totodată va fi amenajată și curtea interioară (spații verzi, alei pietonale,cabină poartă). Este prevazută și realizarea unor lucrări de arhitectură, lucrări de rezistență, instalații electrice, termice, sanitare, ventilații, detecție semnalizare incendiu, hidranți.

Valoarea totală a obiectivului de investiție este de 5.752.933,68 fără TVA, iar sursa de finanțare este din bugetul propriu al Consiliului Județean Prahova, dar și de la bugetul național, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL)”.

Sursa foto: facebook Consiliul Judetean Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8419 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.3293 -0.0224
GBP Lira sterlina 5.4413 0.0904
CHF Francul elvetian 4.5077 -0.0196
XAU Gramul de aur 242.0617 0.7038