FOTO: In ce stadiu sunt lucrarile de constructie a cladirii in care va functiona Scoala Speciala nr. Ploiesti

07 Apr 2020 09:30
Consiliul Judetean Prahova anunta continuarea lucrărilor la Școala Specială nr. 1 Ploiești. Potrivut reprezentantilor institutiei, in prezent, se execută lucrări de cofrare și armare planșeu peste etajul I, lucrări de zidărie interioară parter și lucrări de instalații sanitare. Imobilul va fi ridicat în apropierea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, din Șoseaua Vestului, iar copiii care vor învața la această unitate școlară au nevoi speciale, fiind diagnosticați cu afecțiuni din spectrul autist, schizofrenici, cu sindrom Down sau cu probleme locomotorii.

Noul centru va avea săli de educație fizică, de terapie educațională, săli de mese cu oficiu, laboratoare, cabinete medicale specifice, sală de relaxare, bibliotecă, laborator, vestiare, grupuri sanitare, lift special, spații de circulație și de recreație ( holuri, scări, terase), spații administrative si spații tehnice; totodată va fi amenajată și curtea interioară (spații verzi, alei pietonale,cabină poartă). Este prevazută și realizarea unor lucrări de arhitectură, lucrări de rezistență, instalații electrice, termice, sanitare, ventilații, detecție semnalizare incendiu, hidranți.

Valoarea totală a obiectivului de investiție este de 5.752.933,68 fără TVA, iar sursa de finanțare este din bugetul propriu al Consiliului Județean Prahova, dar și de la bugetul național, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL)".

Sursa foto: facebook Consiliul Judetean Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677