FOTO Incendiu violent la Valcanesti. 7 masini de pompieri au intervenit dupa ce trei case au fost cuprinse de flacari

02 May 2018 10:42
Un incendiu violent a izbucnit în jurul orei 02.18 la trei locuințe de pe strada Principală, din comuna Vâlcănești.
La sosirea echipajelor de pompieri la locul evenimentului, incendiul se manifesta violent și generalizat, cu degajare foarte mare de fum, pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați.
La fata locului s-au deplasat cu operativitate 7 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.
32 de pompieri militari au acționat pentru localizarea si lichidarea incendiului și pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment. Totodată, pompierii militari au evacuat din locuințe și trei butelii.
Operațiunea de stingerea fost îngreunată de temperatura ridicată, fumul dens și gazele toxice degajate și a fost finalizată după aproximativ 5 ore.
Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului un scurtcircuit electric, respectiv un cablu electric defect.
foto ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677