FOTO - La Gorgota a fost astazi constituit noul consiliu local. Totodata si primarul, ajuns la al treilea mandat, a depus juramantul de credinta. Ce le transmite acesta cetatenilor

29 Oct 2020 20:52
Ședința în cadrul căreia a fost constituit noul Consiliu Local al comunei Gorgota a avut loc astăzi. În cadrul ceremoniei, consilierii locali, dar și primarul reales pentru a treia oară, Ionuț Nicolae Dumitru, au depus jurământul de credință. Astfel, se vor putea continua lucrările deja începute, iar primarul anunță noi proiecte care vor duce la un trai mai bun al cetățenilor în localitate.


“Le mulțumesc tuturor locuitorilor Comunei Gorgota care mi-au acordat votul lor de încredere la alegerile locale din 27.09.2020. Acesta mă onorează, dar mă și obliga sa fac tot ce stă în puterea și priceperea mea pentru a termina proiectele începute și a demara noi proiecte pentru cetățenii comunei Gorgota care să crească calitatea vieții lor. În acest al treilea mandat voi fi, ca și pana acum, primarul tuturor locuitorilor comunei Gorgota. Asa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis Ionuț Nicolae Dumitru, primarul comunei Gorgota.

Lista consilierilor locali din Gorgota care au depus astăzi jurământul:
1. Badea Cornel - PNL
2. Bran Iamandache - PNL
3. Bratu Vasile - PNL
4. Diaconu Cristian - PNL
5. Dragnea Valentin - PNL
6. Dumitru Ștefan -PNL
7. Dumitru Victor - PNL
8. Hornea Gheorghe - PNL
9. Nicolae Florea - PNL
10. Marin Florentina - PNL
11. Voicila Vasile - PNL
12. Voicu Gheorghe - PSD

Vă reamintim că primarul din Gorgota a fost reales cu peste 80% din voturi.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8732 0.0002
USD Dolarul SUA 4.1013 -0.0090
GBP Lira sterlina 5.4820 0.0285
CHF Francul elvetian 4.5070 -0.0002
XAU Gramul de aur 246.1113 -0.5634