FOTO: Micuți ingineri, pe șantierul MRS Residence SMART Ploiești!

15 Apr 2019 12:12
Săptămâna porților deschise pe șantierul MRS Residence SMART Ploiești a început. Zeci de copii s-au transformat astăzi pentru 45 de minute în mici ingineri. Aceștia au parcurs un tur de 45 de minute echipați cu cască și vestuță de protecție și au descoperit etapele construcției unui bloc. La final, cei mici au fost premiați cu diplome, insigne și surprize dulci. Săptămâna porților deschise pe șantier se va încheia pe 19 aprilie. Acțiunile au loc pe șantierul MRS Residence SMART, ‪Bd. Republicii, nr. 146-150, Ploie‬ști-Nord (lângă Kaufland).
 MRS Residence SMART este un ansamblu rezidențial exclusivist cu 360 de apartamente care se află în construcție, 65% zonă verde, pistă de alergare, parcare subterană și supraterană, restaurant, cafenea, cabinet stomatologic și after school. 

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Curs valutar
EUR Euro 4.7204 -0.0027
USD Dolarul SUA 4.2231 0.0128
GBP Lira sterlina 5.2539 0.0043
CHF Francul elvetian 4.2880 0.0019
XAU Gramul de aur 192.5647 -0.3933