FOTO Momente emoționante în Comarnic, la Balul Bobocilor Liceului `Simion Stolnicu`/Bobocii au strălucit la "Hollywood Night"

18 Nov 2019 12:20
Seară magică pentru șapte perechi de tineri adolescenți care au participat, la finele săptămânii trecute, la Balul Bobocilor Liceului "Simion Stolnicu" Comarnic, ediția 2019, desfășurat la Casa de Cultură a orașului. Evenimentul, mult-așteptat de elevii de clasa a IX-a, dar și de seniorii din clasele terminale de liceu, organizatorii serii, a fost dedicat cinematografiei, și în special filmelor de dragoste. Sub titulatura "Hollywood Night", tinerii boboci au fost supuși pe parcursul concursului mai multor probe gândite de colegii lor mai mari, menite să le evidențiezee aptitudinile, perspicacitatea, talentul de actori, dansatori, oratori, ș.a.m.d. Fiecare pereche participantă a pregătit, în mod special, câte o scenă din cele mai cunoscute filme de dragoste, precum "The Notebook", "Mr. And Mrs Smith", "Ghost", "Titanic" sau "Pretty Woman", încercând să se apropie cât mai bine de interpretarea originală.
În aplauzele a zeci de elevi și profesori participanți - susținători înverșunați, dar și prieteni și reprezentanți ai autorităților locale, Bobocii Liceului "Simion Stolnicu" și-au etalat nu doar frumusețea și charisma, dar și cunoștințele generale și simțul umorului.
La finalul Balului, juriul și publicul au deliberat și i-au încoronat pe Miss și Mister Boboc - Liceul "Simion Stolnicu" Comarnic 2019. Alexandra Savu și Rareș Brînzi au fost fericiții câștigători ai serii, care, pe lângă aplauzele și felicitările primite, au plecat acasă cu câte o tabletă oferită, ca în fiecare an, de primarul orașului, dl. Sorin Popa.
Urmează ca, peste doar trei ani, să întoarcă gestul frumos și să devină ei organizatorii tradiționalului "Bal al Bobocilor de la Stolnicu" pentru o altă generație de tineri frumoși și liberi…

foto Primaria Comarnic

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677