FOTO: Noul Consiliu Local al comunei Paulesti, constituit. Si primarul reales, Sandu Tudor, a depus juramantul de credinta

30 Oct 2020 12:55
Sedinta de constituire a noului Consiliul Local al Comunei Paulesti a avut loc astazi in prezenta prefectului judetului Prahova, Cristian Ionescu. Consilierii locali si primarul Sandu Tudor au depus juramintele de credinta.
La scurt timp dupa aflarea rezultatelor la alegerile locale din septembrie 2020, Sandu Tudor, primarul Paulestiului spunea:
“Dragi Păuleșteni,
În primul rând, țin să mulțumesc tuturor păuleștenilor care m-au votat la alegerile din 27 septembrie 2020.
Mulțumesc și celor care nu m-au votat, voi rămâne PRIMARUL TUTUROR și în acest mandat 2020 - 2024.
Mulțumesc în mod special celor care au înțeles importanța Consiliului Local si au votat lista consilierilor PNL, pentru că împreună o să fim solidari și uniți în efortul comun de a face bine Comunei PĂULEȘTI.”

Lista consilierilor locali ai comunei prahovene Paulesti:
Biton Cristian - PNL
Stancu Gheorghe - PNL
Dobromir Adrian - PNL
Manole Andrei-Cristian - PNL
Barbu Alexandru - PNL
Țintea Razvan-Marian - PNL
Neamț-Ioniță Anca-Mihaela - PNL
Vasluianu Georgiana - PNL
Balcan Mădălin - PSD
Duma Cristian - PSD
Licsandru George - PSD
Decu Costin-Cătălin - PSD
Pârâu-Enache-Antonio - Alianța USR PLUS

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895