FOTO: Noul Consiliu Local al comunei Paulesti, constituit. Si primarul reales, Sandu Tudor, a depus juramantul de credinta

30 Oct 2020 12:55
Sedinta de constituire a noului Consiliul Local al Comunei Paulesti a avut loc astazi in prezenta prefectului judetului Prahova, Cristian Ionescu. Consilierii locali si primarul Sandu Tudor au depus juramintele de credinta.
La scurt timp dupa aflarea rezultatelor la alegerile locale din septembrie 2020, Sandu Tudor, primarul Paulestiului spunea:
"Dragi Păuleșteni,
În primul rând, țin să mulțumesc tuturor păuleștenilor care m-au votat la alegerile din 27 septembrie 2020.
Mulțumesc și celor care nu m-au votat, voi rămâne PRIMARUL TUTUROR și în acest mandat 2020 - 2024.
Mulțumesc în mod special celor care au înțeles importanța Consiliului Local si au votat lista consilierilor PNL, pentru că împreună o să fim solidari și uniți în efortul comun de a face bine Comunei PĂULEȘTI."

Lista consilierilor locali ai comunei prahovene Paulesti:
Biton Cristian - PNL
Stancu Gheorghe - PNL
Dobromir Adrian - PNL
Manole Andrei-Cristian - PNL
Barbu Alexandru - PNL
Țintea Razvan-Marian - PNL
Neamț-Ioniță Anca-Mihaela - PNL
Vasluianu Georgiana - PNL
Balcan Mădălin - PSD
Duma Cristian - PSD
Licsandru George - PSD
Decu Costin-Cătălin - PSD
Pârâu-Enache-Antonio - Alianța USR PLUS

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677