FOTO: O ursoaica gasita pe DN1, in zona Cheia, posibil lovita de masina, a fost salvata

10 Jul 2020 21:43
In aceasta dupa-amiaza pe marginea Drumului National 1A, pe raza localitatii prahovene Cheia, a fost gasita o ursoaica ranita. Cel mai probabil aceasta a fost lovita de masina. Potrivit reprezentantilor Rezervatiei de Ursi de la Zarnesti, ursoaica a fost salvată și a ajuns la Sanctuarul AMP Libearty. Are aproximativ doi ani și jumătate. La fața locului au intervenit si Poliția, Jandarmeria și reprezentanții Grădinii Zoologice din Bucov care au preluat-o și au adus-o la Sanctuarul AMP Libearty. Aceasta a fost examinată medical de urgență si s-a constatat că are o rană la gură, la nas și un hematom mare în zona abdomenului.

Sursa imagini: Rezervatia de Ursi de la Zarnesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8347 -0.0012
USD Dolarul SUA 4.1033 -0.0096
GBP Lira sterlina 5.3722 0.0020
CHF Francul elvetian 4.4909 0.0026
XAU Gramul de aur 262.6798 -6.0223