FOTO Performanța, premiată la Rîfov

18 Aug 2018 08:08
Elevii școlilor din Rîfov care au obținut rezultate deosebite, la învățătură, în anul școlar care tocmai se încheie, au fost răsplătiți pentru efoturile lor.
Paul Costin Cazanciuc a fost prezent la școlile gimnaziale din Buda și Rifov unde elevii care s-au remarcat la concursurile si olimpiadele judetene au fost premiați. Andrei Marius Sava, elevul "de nota 10", din clasa a VII-a, Scoala Rifov, a primit din partea autorităților bursa de excelenta "Mihai Viteazul". Aceasta se acorda, inca de anul trecut, elevilor ce promoveaza clasa cu media 10 si consta atat in diploma de excelenta cat si in stimulent financiar.
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aveti si medic ptr consult si recomandari de tratament ?
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587