FOTO: S-a deschis Targul Mestesugurilor Traditionale, la Ploiesti

16 Oct 2020 14:40
Târgul Meșteșugurilor Tradiționale, ajuns la ediția a IV -a, s-a deschis astazi în spațiul dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ din Ploiești. Vorbim despre un eveniment organizat de Centrul Județean de Cultură Prahova, cu sprijinul Consiliului Județean Prahova. Potrivit CJ PH, timp de trei zile, meșterii prezenți la târg, în spațiul dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ din Ploiești, pot fi văzuți la lucru prin demonstrații de meșteșug: olărit, țesut, cusut-brodat, pielărie-confecționarea opincilor, cioplit și sculptură în lemn, prelucrare ceară, pictură pe sticlă, colaje din paie, pictură naivă pe pânză, încondeiere ouă. Vă așteptăm să îi descoperiți pe acești păstrători ai tradițiilor populare, reprezentativi pentru județul Prahova, dar și pentru județele Suceava, Brașov, Galați, Cluj, Neamț, Vâlcea, Dâmbovița și Buzău, să le admirați sau să le cumpărați creațiile veritabile.
Sâmbătă și duminică începând cu orele 17.00, atmosfera târgului va fi animată de scurte momente artistice susținute de Fanfara "Prahova", Ansamblul Folcloric "Perinița" și elevi ai Școlii Populare de Artă din cadrul Centrului Județean de Cultură Prahova.
Evenimentul se desfasoar in perioada 16 " 18 octombrie 2020, între orele 9.00 " 20.00, cu respectarea măsurilor privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

📸Facebook Consiliul Judetean Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677