FOTO S-a încheiat etapa naţională a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă. Cine sunt câștigătorii

09 Aug 2019 16:13
După o luptă acerbă, timp de două zile, s-au stabilit câştigătorii etapei naţionale a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.
Competiția a avut loc între cele mai bune echipaje de pompieri civili din țară, la clasamentul general locul I fiind ocupat de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgență al comunei Săbăoani, judeţul Neamț și de Serviciul Privat pentru Situații de Urgență Fireproof Team Ploiești, județul Prahova.
16 echipaje de pompieri au depus eforturi susținute pentru obţinerea celor mai buni timpi la cele trei probe de concurs, desfășurate pe terenul din incinta Hipodromului Ploiești.
De asemenea, în cadrul ceremoniei, a fost transmisă ștafeta pentru organizarea etapei naționale în anul 2020, reprezentantului Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad.
Câştigătorii au primit premii, precum și diplome, medalii și cupe, iar toţi participanţii au fost felicitaţi pentru pregătirea, dăruirea şi fair play-ul prezentate în concurs.
sursa ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Contantin Ilie Iată cum se împlinește istoria ! Vezi „Păuleștii din Prahova, Repere monografice, amintiri” autor Constantin Ilie, editura Socieratea Culturală „ Ploiești Mileniul III„ .ediția 2012 p 38 și ediția 2016, p.42,
Bravooo! Felicitari!
Asta se întâmplă datorită faptului că nu avem cale de acces și pasaj subteran dinspre Poienarii Rali, zilnic navetiștii sunt nevoiți să traverseze peste Calea ferată uneori și chiar foarte des prin trenul de marfa garat la liniile 4 și 5 și chiar pe sub tren că sa poată ajunge la linia 1 și 3
Mai este disponibil postul de contabil?
Buna ziua, ma bucur sa aud despre orice masuri luate impotriva poluarii, dar problema de baza in judetul dumneavoastra este LIPSA PASARELELOR PE DRUMUL NATIONAL CARE STRABATE VALEA PRAHOVEI si care duce la blocarea timp de ore a autovehicolelor in localitati precum Breaza, Comarnic, Sinaia, Azuga sau Busteni! Daca ati construi aceste PASARELE pentru a inlocui trecerile de pietoni, masinile ar trece mai repede iar indicele de poluare ar scadea simtitor (stiut fiind ca emanatiile de gaze toxice sunt mai mari cand masinile stationeaza si pornesc incontinuu, in loc de a se deplasa cu viteza). PUNETI ODATA PASARELE PE DRUMUL NATIONAL CARE TRAVERSEAZA VALEA PRAHOVEI! O intreaga Romanie v-ar multumi!
Curs valutar
EUR Euro 4.7354 -0.0009
USD Dolarul SUA 4.2654 -0.0292
GBP Lira sterlina 5.3123 0.0186
CHF Francul elvetian 4.3212 -0.0151
XAU Gramul de aur 206.5613 -1.1509