FOTO Secția Neurochirurgie de la SJU Ploiești, modernizată. Sunt așteptați pacienți din alte trei județe

16 Sep 2019 14:34
De astăzi, pacienții Secției de Neurochirurgie, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, au parte de condiții superioare. Secția a fost modernizată iar condițiile oferite sunt acum ca cele din spitalele din străinătate.
În saloane există acum aparatură medicală performantă.
"Cu bucurie, vă comunic faptul că ne aflăm pe ultima sută de metri cu lucrările de modernizare și recompartimentare a tuturor secțiilor Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Saloanele noi, dotate cu aparatură medicală performantă, toaletele aferente fiecărui salon în parte, sunt pregătite începând de astăzi nu numai pentru pacienții proveniți din județul nostru, ci și din Buzău, Dâmbovița sau din Ialomița, de unde vin, prin transfer, bolnavi care au nevoie de intervenții medicale de specialitate. Se poate spune chiar că Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești a devenit una regională, dată fiind afluența de pacienți care nu mai ajung la București, ci vin să facă tomografii sau să beneficieze de consultații din partea specialiștilor noștri", este mesajul președintelui CJ Prahova, Bogdan Toader.
Potrivit acestuia, în curând se va finaliza, exclusiv prin fonduri de la Consiliul Județean Prahova, modernizarea locației Nord a Spitalului Județean!
foto Bogdan Toader

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342