FOTO Secția Neurochirurgie de la SJU Ploiești, modernizată. Sunt așteptați pacienți din alte trei județe

16 Sep 2019 14:34
De astăzi, pacienții Secției de Neurochirurgie, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, au parte de condiții superioare. Secția a fost modernizată iar condițiile oferite sunt acum ca cele din spitalele din străinătate.
În saloane există acum aparatură medicală performantă.
"Cu bucurie, vă comunic faptul că ne aflăm pe ultima sută de metri cu lucrările de modernizare și recompartimentare a tuturor secțiilor Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Saloanele noi, dotate cu aparatură medicală performantă, toaletele aferente fiecărui salon în parte, sunt pregătite începând de astăzi nu numai pentru pacienții proveniți din județul nostru, ci și din Buzău, Dâmbovița sau din Ialomița, de unde vin, prin transfer, bolnavi care au nevoie de intervenții medicale de specialitate. Se poate spune chiar că Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești a devenit una regională, dată fiind afluența de pacienți care nu mai ajung la București, ci vin să facă tomografii sau să beneficieze de consultații din partea specialiștilor noștri", este mesajul președintelui CJ Prahova, Bogdan Toader.
Potrivit acestuia, în curând se va finaliza, exclusiv prin fonduri de la Consiliul Județean Prahova, modernizarea locației Nord a Spitalului Județean!
foto Bogdan Toader

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677