FOTO Secția Neurochirurgie de la SJU Ploiești, modernizată. Sunt așteptați pacienți din alte trei județe

16 Sep 2019 14:34
De astăzi, pacienții Secției de Neurochirurgie, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, au parte de condiții superioare. Secția a fost modernizată iar condițiile oferite sunt acum ca cele din spitalele din străinătate.
În saloane există acum aparatură medicală performantă.
"Cu bucurie, vă comunic faptul că ne aflăm pe ultima sută de metri cu lucrările de modernizare și recompartimentare a tuturor secțiilor Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Saloanele noi, dotate cu aparatură medicală performantă, toaletele aferente fiecărui salon în parte, sunt pregătite începând de astăzi nu numai pentru pacienții proveniți din județul nostru, ci și din Buzău, Dâmbovița sau din Ialomița, de unde vin, prin transfer, bolnavi care au nevoie de intervenții medicale de specialitate. Se poate spune chiar că Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești a devenit una regională, dată fiind afluența de pacienți care nu mai ajung la București, ci vin să facă tomografii sau să beneficieze de consultații din partea specialiștilor noștri", este mesajul președintelui CJ Prahova, Bogdan Toader.
Potrivit acestuia, în curând se va finaliza, exclusiv prin fonduri de la Consiliul Județean Prahova, modernizarea locației Nord a Spitalului Județean!
foto Bogdan Toader

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cat costă la aceasta gradinita pentru un copil ?
Nu mi se pare că ar fi o activitate prea intensă,, ultima oară când am ajuns acolo, acum trei luni,arata cam la fel!
Buna ziua.Doresc sa beneficieze de aceasta oportunitate elevi ai scolii gimnaziale,sat Marginenii de Jos-Prahova,deoarece multi copii din acest sat provin din familii nevoiase,sunt de etnie roma si nu isi pot permite( unii) sa mearga in nicio excursie.Sunt dornici sa cunoasca locuri si lucruri noi,dar,din pacate nu isi pot permite! Multumim!
Doresc sa vizitez muzeul iluziilor, împreună cu soțul și cei doi copii.
Școala primară Moara Domnească ,vreau sa castige
Curs valutar
EUR Euro 4.7556 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2732 0.0013
GBP Lira sterlina 5.5125 -0.0153
CHF Francul elvetian 4.3243 0.0241
XAU Gramul de aur 204.4044 0.4637