FOTO - Stadiul lucrarilor de modernizare si extindere a Scolii Gimnaziale Potigrafu/Gorgota

28 Oct 2020 15:27
Începute undeva la jumătate acestui an, lucrările de modernizare și extindere a Școlii Gimnaziale din satul Potigrafu al comunei Gorgota (Școala Gimnazială Alexandru Ioan Cuza) avansează pe zi ce trece. Până la sfârșitul acestui an, trei corpuri de clădire vor fi ridicate și vor avea și acoperiș, iar la celelalte trei corpuri va fi finalizată cel putin fundația. Lucrările se desfășoara în cadrul proiectului "Modernizare, extindere și dotare Școala Gimnazială sat Potigrafu" al Primariei Gorgota ce este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Proiectul presupune schimbarea totală a clădirii în care funcționează unitatea de învățământ. Pe lângă faptul că va fi modernizat, imobilul va avea încă un etaj, clase noi și o sală multifunctionala de care elevii au nevoie pentru orele de sport si diferite activitati. Toate aceste schimbări sunt necesare pentru ca toți elevii să învețe doar dimineața, într-un singur schimb. Totodata, se vor face si laboratoare moderne de fizica, chimie si informatica. Investiția se ridică la aproximativ 8 milioane de lei.
Autoritățile locale susțin că lucrările se vor finaliza mai devreme, adică anul viitor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9268 0.0012
USD Dolarul SUA 4.0326 -0.0201
GBP Lira sterlina 5.7268 0.0133
CHF Francul elvetian 4.4926 -0.0059
XAU Gramul de aur 242.2201 1.3219