FOTO - Stadiul lucrarilor de modernizare si extindere a Scolii Gimnaziale Potigrafu/Gorgota

28 Oct 2020 15:27
Începute undeva la jumătate acestui an, lucrările de modernizare și extindere a Școlii Gimnaziale din satul Potigrafu al comunei Gorgota (Școala Gimnazială Alexandru Ioan Cuza) avansează pe zi ce trece. Până la sfârșitul acestui an, trei corpuri de clădire vor fi ridicate și vor avea și acoperiș, iar la celelalte trei corpuri va fi finalizată cel putin fundația. Lucrările se desfășoara în cadrul proiectului “Modernizare, extindere și dotare Școala Gimnazială sat Potigrafu” al Primariei Gorgota ce este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Proiectul presupune schimbarea totală a clădirii în care funcționează unitatea de învățământ. Pe lângă faptul că va fi modernizat, imobilul va avea încă un etaj, clase noi și o sală multifunctionala de care elevii au nevoie pentru orele de sport si diferite activitati. Toate aceste schimbări sunt necesare pentru ca toți elevii să învețe doar dimineața, într-un singur schimb. Totodata, se vor face si laboratoare moderne de fizica, chimie si informatica. Investiția se ridică la aproximativ 8 milioane de lei.
Autoritățile locale susțin că lucrările se vor finaliza mai devreme, adică anul viitor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8703 -0.0029
USD Dolarul SUA 4.0980 -0.0033
GBP Lira sterlina 5.4738 -0.0082
CHF Francul elvetian 4.4902 -0.0168
XAU Gramul de aur 239.0541 -7.0572