FOTO Un prahovean, implicat într-un accident în Buzău

07 Sep 2020 16:00
FOTO Un prahovean, implicat într-un accident în Buzău
Un accident s-a produs astăzi la ieșire din municipiul Buzău. Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Ploiești către Buzău, un șofer gălățean de 45 de ani nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de autovehiculul care circula înaintea sa și la volanul căruia se afla un conducător auto din Prahova.
Potrivit IJP Buzău, în urma coliziunii, mașina prahoveanului a ricoșat în autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 37 de ani din Bistrița, care la rândul său a lovit autovehiculul ce îl preceda, la volanul căruia era un buzoian de 44 de ani.
Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor din Prahova și Galați, care au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.
În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.
foto Poliția Buzău

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677