FOTO Unde a fost omorat, in Bucov, barbatul de 38 de ani

16 Jul 2018 19:25
Adolescentul in vârstă de 17 ani care este principalul suspect in cazul crimei care a avut loc la finele saptamanii, in Bucov, a fost arestat preventiv. Victima, in varsta de 38 de ani, a fost ucisa cu mai multe lovituri de cuțit. oamenii din zona spun ca cei doi obisnuiau sa fure impreuna. Mai mult, cei doi au si fost condamnați la închisoare cu suspendare într-un dosar de furt și se aflau în perioada de supraveghere.
Potrivit Politiei Prahova, crima s-a petrecut la finele saptamanii trecute, chiar in casa victimei. Dupa ce au consumat alcool, barbatul de 38 de ani si tanarul de 17 ani s-au luat la cearta, si, in urma scandalului spontan, tanarul i-a aplicat o lovitura de cutit victimei direct in gat, iar omul a murit pe loc.
Ulterior politistii din Bucov l-au depistat pe tanar si l-au condus la sediul politiei. In acest moment este in desfasurare o ancheta a Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677