(FOTO - VIDEO): Carne și produse din carne expirate la o pensiune și un magazin

16 Aug 2018 20:26
Comisarii CJPC Prahova au efectuat un control, în urma unei reclamații făcută de un turist, la o pensiune aflată în zona Slănic - Vălenii de Munte. În plus, un alt control a fost făcut la un magazin din zona Bărcănești.
Potrivit unui comunicat al CJPC Prahova, comisarii au găsit, în ambele locuri, produse și carne expirate sau stricate.
" Deficiente constatate:
- Se comercializau sau se utilizau la preparatele oferite consumatorilor produse cu data durabilitatii minimale depasita(expirate);
- Nu se respectau conditiile de depozitare prescrise de producator la materiile prime si produsele existente in stoc, fiind depreciate din punct de vedere calitativ;
- Carne, preparate din carne, peste, branza fara elemente de identificare si caracterizare a produselor", arată Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Prahova.
Au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare totala de 60000 lei si a fost dispusa masura de oprire definitiva de la comercializare si retragerea din circuitul consumului uman pentru 122 kg produse.

video: CJPC Prahova
foto: captură video

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aveti si medic ptr consult si recomandari de tratament ?
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587