(FOTO - VIDEO): Carne și produse din carne expirate la o pensiune și un magazin

07 Jul 2017 11:36
Comisarii CJPC Prahova au efectuat un control, în urma unei reclamații făcută de un turist, la o pensiune aflată în zona Slănic - Vălenii de Munte. În plus, un alt control a fost făcut la un magazin din zona Bărcănești.
Potrivit unui comunicat al CJPC Prahova, comisarii au găsit, în ambele locuri, produse și carne expirate sau stricate.
" Deficiente constatate:
- Se comercializau sau se utilizau la preparatele oferite consumatorilor produse cu data durabilitatii minimale depasita(expirate);
- Nu se respectau conditiile de depozitare prescrise de producator la materiile prime si produsele existente in stoc, fiind depreciate din punct de vedere calitativ;
- Carne, preparate din carne, peste, branza fara elemente de identificare si caracterizare a produselor", arată Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Prahova.
Au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare totala de 60000 lei si a fost dispusa masura de oprire definitiva de la comercializare si retragerea din circuitul consumului uman pentru 122 kg produse.

video: CJPC Prahova
foto: captură video

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8590 0.0007
USD Dolarul SUA 4.1404 0.0180
GBP Lira sterlina 5.2910 -0.0027
CHF Francul elvetian 4.5183 0.0126
XAU Gramul de aur 253.3349 -2.4627