(FOTO - VIDEO): Carne și produse din carne expirate la o pensiune și un magazin

23 May 2018 10:27
Comisarii CJPC Prahova au efectuat un control, în urma unei reclamații făcută de un turist, la o pensiune aflată în zona Slănic - Vălenii de Munte. În plus, un alt control a fost făcut la un magazin din zona Bărcănești.
Potrivit unui comunicat al CJPC Prahova, comisarii au găsit, în ambele locuri, produse și carne expirate sau stricate.
" Deficiente constatate:
- Se comercializau sau se utilizau la preparatele oferite consumatorilor produse cu data durabilitatii minimale depasita(expirate);
- Nu se respectau conditiile de depozitare prescrise de producator la materiile prime si produsele existente in stoc, fiind depreciate din punct de vedere calitativ;
- Carne, preparate din carne, peste, branza fara elemente de identificare si caracterizare a produselor", arată Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Prahova.
Au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare totala de 60000 lei si a fost dispusa masura de oprire definitiva de la comercializare si retragerea din circuitul consumului uman pentru 122 kg produse.

video: CJPC Prahova
foto: captură video

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la 0755.010.518- Cofetaria Andrei!
Dacă nu sunt șomer nu pot sa fac cursul de bucatar
Buna ziua! As dori un tort cu cifra 20, pentru 14 MAI, marime medie, daca se poate. As dori sa imi spuneti cate kg are si cat costa kg. Multumesc!
Curs valutar
EUR Euro 4.6283 -0.0006
USD Dolarul SUA 3.8797 0.0157
GBP Lira sterlina 5.2609 0.0127
CHF Francul elvetian 3.8800 0.0157
XAU Gramul de aur 163.4611 -0.5369