FOTO Ziua Micii Uniri, sărbătorită cum se cuvine și la Comarnic

27 Jan 2020 18:53
Ziua Micii Uniri a fost sărbătorită cum se cuvine și la Comarnic, într-un mod inedit. Autoritățile au decis organizarea unei testări a cunoștințelor de istorie a românilor. Au fost și momente artistice cu iz patriotic!
Concursul tradițional de istorie a fost susținut de elevii școlilor din Comarnic.
La final a fost declarată echipa câștigătoare: cea a Școlii nr 2 Vatra Sat, coordonata de dl. Prof. Laurentiu Dragnea.
Locul II a fost ocupat de elevii Liceului “Simion Stolnicu” din Comarnic, coordonați de dl. Prof. Robert Costea.
Locul III a fost obținut de echipa Școlii Gimnaziale nr 2 Poiana, “antrenată” tot de dl. Prof. Laurentiu Dragnea!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.0972 -0.0226
GBP Lira sterlina 5.3220 -0.0225
CHF Francul elvetian 4.5132 -0.0096
XAU Gramul de aur 257.4245 0.2725