FOTO/Noaptea Muzeelor 2019: mii de vizitatori, la muzeele din Ploiești

18 May 2019 23:39
Noaptea Muzeelor 2019, eveniment care se desfășoară la nivel european, a scos din casă mii de ploieșteni. Și ce este de apreciat este că acest eveniment a atras ca un magnet și tinerii. Muzeele din Ploiești, dar și din Prahova, și-au deschis larg porțile. A fost forfotă mare în jurul acestor instituții. Iar vizitatorii au așteptat, la unele obiective, la cozi ca să poată intra. Aglomerație mare a fost la Muzeul Ceasului, de altfel singurul de acest gen din țară.
Potrivit noapteamuzeelor.org, initiata de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta si patronata in prezent de Consiliul Europei, de UNESCO si de Consiliul International al Muzeelor, Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes european desfasurat la nivel international si aflat anul acesta la a 15-a editie.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7224 0.0025
USD Dolarul SUA 4.1521 -0.0020
GBP Lira sterlina 5.2788 0.0087
CHF Francul elvetian 4.2433 -0.0098
XAU Gramul de aur 187.3748 -0.5404