FOTO/UPDATE Alertă în fața liceului UCECOM din Ploiești/Doi minori, împușcați cu un pistol cu bile

06 Oct 2020 14:25
FOTO/UPDATE Alertă în fața liceului UCECOM din Ploiești/Doi minori, împușcați cu un pistol cu bile
Echipajele de la Ambulanța Prahova intervin, în aceste momente, în Ploiesti in fata la liceului UCECOM. Potrivit SAJ Prahova, sunt doi baieti, de 16 ani si 17 ani, cu traumatiame cranio cerebrale prin impuscare cu pistol cu bile.
Revenim cu detalii
UPDATE Poliția Prahova: ”Astăzi, în jurul orei 13.30, am fost sesizați cu privire la faptul că tineri, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut o altercație pe str. George Topîrceanu, din municipiul Ploieșt, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile.
S-au acordat îngrijiri medicale la fața locului.
Exista indicii cu privire la identitatea autorilor, se continua cercetatile penteu depistarea lor.
La fata locului se afla echipa complexa de polițiști, care efectueaza cercetarea criminalistica a locului faptei”.
SAJ Prahova anunță că ambii pacienti au fost transportati la spital, baiatul de 16 ani avand contuzie latero-cervicala, iar cel de 17 ani are traumatiam cranian minor.

UPDATE, ora 18.00: Trei din grupul agresorilor se afla în custodia Poliției, inclusiv cel care a tras. De asemenea, a fost ridicat și pistolul folosit, a anuntat Politia Prahova.

UPDATE, ora 19.00 Au fost conduse la sediul Poliției și celelalte două persoane. Cele 5 persoane au vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063