FOTO/VIDEO: Alerta in Urlati! Un incendiu violent a cuprins o hala de saltele din oras!

14 Jan 2020 22:54
Pompierii prahoveni au fost solicitati in aceasta seara sa stinga un incendiu izbucnit la o hala de depozitare/ productie saltele, din localitatea Urlati. Conform ISU Prahova, incendiul se manifestata generalizat la întreaga construcție, iar pentru localizarea și lichidarea flacarilor, pompierii militari intervin cu 8 mașini de stingere, o autoscara și doua autospeciale de descarcarare. Totodata, la fata locului au fost trimise și doua echipaje de prim-ajutor. Se pare ca nu sunt persoane surprinse in incendiu.
Populația a fost înștiințată prin sistemul de avertizare RO-ALERT.
UPDATE: Incendiul a fost localizat. Nu sunt victime.
UPDATE: Aproximativ 50 de persoane de la un bloc și mai multe case din zona au fost evacuate ca măsura preventivă din cauza propagării fumului.

Sursa foto: captura video facebook Observatorul Prahovean/ISU PRAHOVA
Sursa video: ISU Prahova/facebook Independent Humedoara

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8418 0.0010
USD Dolarul SUA 4.2893 0.0177
GBP Lira sterlina 5.4092 -0.0007
CHF Francul elvetian 4.5555 0.0018
XAU Gramul de aur 249.1146 0.0359