FOTO/VIDEO: Mistreții, o problemă tot mai mare pentru localnicii din Păulești

06 Jul 2020 15:26
Mistreții crează mari probleme în comuna prahoveană Păulești. Aceștia au dat iama în culturile localnicilor, dar s-au apropiat foarte mult și de gospodăriile acestora. Din cauza pagubelor materiale, dar și de frică să nu fie atacați ei sau copii lor de animalele sălbatice, localnicii au depus mai multe reclamații la Primăria comunei. Reprezentanții Primăriei Păulești au transmis mai departe la Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Prahova reclamațiile respective, alături și de dovezi, și așteaptă acum o rezolvare a acestei probleme din partea celor în măsură să o facă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8347 -0.0012
USD Dolarul SUA 4.1033 -0.0096
GBP Lira sterlina 5.3722 0.0020
CHF Francul elvetian 4.4909 0.0026
XAU Gramul de aur 262.6798 -6.0223