FOTO/VIDEO: Partidul Mișcarea Populară Prahova și-a lansat oficial, astăzi, candidații la primăriile localităților din județ

13 Sep 2020 20:18
Partidul Mișcarea Populară Prahova și-a lansat oficial, astăzi, candidații la primăriile localităților din județ, pentru alegerile locale din 27 septembrie. Evenimentul a avut loc în Parcul Municipal Vest, în aer liber, respectându-se toate măsurile impuse pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov 2.

"Cei mai mulți candidați ai noștri sunt oameni nou intrați în politică, sunt oameni de ispravă, sunt oameni harnici și cinstiți, cu profesii și cariere, oameni care au din ce să trăiască și fără politică. Sunt oameni respectați în comunitățile lor. Au venit alături de noi, și le mulțumesc încă odată pentru asta, pentru că au găsit în Partidul Mișcarea Populară Prahova o echipă deschisă și dinamică, o echipă orientată către faptele de natură să ne fie mai bine tuturor acasă, în Prahova și nu către vorbele care le fac să le fie mai bine doar liderilor politici. Avem printre noi și oameni care au încercat să facă politică sau administrație și la așa-zisele partide mari, la partidul baronilor roșii și la partidul baronilor galbeni. Au venit la noi dezamăgiți de modul în care au fost tratați de cei care conduc PSD și PNL, de modul în care bunele lor intenții și buna lor credință au fost călcate în picioare. Avem, în fine, și oameni care au venit la noi după o primă experiență politică la USR. Au descoperit, cu tristețe, că această formațiune este doar o creație de laborator, în care obiceiurile proaste ale vechilor partide sunt, nu doar preluate integral, ci de multe ori ridicate la putere. Au venit la noi pentru că aici sunt respectați și apreciați pentru că aici contează mai mult calitățile personale decât "spatele" politic. Împreună formăm cea mai bună echipă pentru Prahova, echipa Partidului Mișcarea Populară", a spus, în discursul său, Cătălina Bozianu, președinte PMP Prahova și candidatul PMP la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.

În cadrul evenimentului au luat cuvântul și câțiva dintre candidații PMP la primării, printre aceștia numărându-se jurnalistul Alex Ferariu care a decis să candideze la Primăria Breaza.

"Trebuie să-i mulțumesc încă odată doamnei Cătălina Bozianu pentru că ea este cea care, într-o discuție de aproximativ cinci minute, m-a covins să intru în politică. Mi-am dat seama că stăteam degeaba acasă și lăsam aceeași oameni care au mai fost pe la Primăria din Breaza să ne facă să mai pierdem încă patru ani. Orașul Breaza, din păcate, a rămas cu mult în urma celorlate orașe și am stat de vorbă cu oamenii din Breaza, împreună cu consilierii mei am fost pe aproape fiecare stradă și toți mi-au spus același lucru: nu mai vrem oamenii care au fost opt ani aici și nu au făcut nimic", a precizat Alex Ferariu, candidatul PMP la Primăria Breaza.

La Primăria Ploiești, PMP Prahova vine cu candidatul Dragoș Rădulescu, lector la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești, la catedra de Științe Socio-Umane și Juridice.

"Zilele trecute, împreună colegii mei, am vrut să vedem ce își doresc ploieștenii și am sesizat că aceștia și-au pierdut speranța. Ei nu cred ca un partid politic le mai poate oferi ceva, cred că toți suntem la fel și ca urmare ne punem întrebarea "de ce s-a ajuns aici?" Putem constata că cei care au fost înaintea noastră au avut un eșec în modernizarea administrației publice, ori adiministrația publică înseamna legătura directă cu cetățeanul, administrația publică înseamna oferirea de serviciu public de calitate, administrația publică înseamnă soluționarea tuturor problemelor pe care le putem întâlni într-o comunitate locală", a spus Dragoș Rădulescu, candidatul PMP la Primăria Ploiești.

Seria discursurilor a fost încheiată de președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, care s-a declarat un apropiat al județului Prahova.

"Noi avem obligația să facem ceea ce face un partid care respectă fiecare vot, îi respectă pe cetățeni. Să știți că și eu mă simt aici acasă, în Prahova, chiar dacă stau în București pentru că Prahova este cel puțin pentru bucureșteni o a doua casă. Că e iarnă, că e vară, toți fugim prin minunățiile pe care le are județul Prahova. Și orice român care respectă această țară se bucură de bijuteriile pe care le are județul Prahova", a declarat Eugen Tomac, președintele PMP.

Reprezentanții PMP spun că Filiala Prahova a Partidului Mișcarea Populară devine din ce în ce mai puternică. Dacă la
alegerile din 2016 a avut candidați în 42 de localități, iar la primării au fost 38 de candidați, la alegerile din 27 septembrie 2020 PMP Prahova are candidați în 89 de localități, iar la primării 80 de candidați.


La comanda PMP, filiala Prahova, COD MANDATAR: 21200020

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677