FOTO/VIDEO: Traian Basescu, presedinte de onoare PMP, la Consiliul National de la Sinaia: “Vin alegerile locale! Aici nu veți avea alt drum decât cel al alianțelor”

29 Nov 2019 19:06
Sedința Colegiului Național al Partidului Mișcarea Populară a avut loc astazi la Sinaia. Pe ordinea de zi a ședinței s-au aflat evaluarea rezultatelor obținute de fiecare filială PMP la primul tur al alegerilor prezidențiale, elaborarea strategiei pentru alegerile locale și stabilirea echipei de campanie.
“Sunt mulțumit de echipa de la Prahova, urmează să dezbatem și rezultatul obținut de organizație, sigur că e mai mic față de cel de la europarlamentare, dar sunt convins că doamna președinte Bozianu va lua măsurile necesare pentru a se pregăti bine de alegerile locale pentru că obiectivul nostru este să avem un vot politic de peste 10% în județ”, a spus Eugen Tomac, presedinte PMP.
La eveniment a fost prezent și președintele de onoare al PMP, Traian Băsescu, care le-a dat sfaturi celor din partid legate de strategia pentru alegerilor locale.


“Suntem la al patrulea rând de alegeri la care am trecut pragul și cred că a venit momentul să ne mișcăm mai sus de prag. Vin alegerile locale! Aici nu veți avea alt drum decât cel al alianțelor. Pentru că, dacă nu se modifică legea alegerilor locale, ar însemna să lăsăm administrațiile locale în mâna PSD-ului. Și atunci ceea ce s-ar face în turul doi în mod normal, dacă s-ar desfășura în două tururi și știți foarte bine că alianțele se fac între turul unu și doi, deci ceea ce s-ar fi făcut într-o astfel de situație trebuie să faceți înainte de turul întâi. Și eu vă recomand toți să vă deschideți organizațiile locale către alianțecu liberalii și cu USR-ul. N-aș vrea să aud de alt tip de alianță.”, a spus Traian Basescu

Președintele de onoare al PMP a declarat că se așteaptă de la Guvernul Orban să ia câteva măsuri și anume punerea în aplicare a referendumului cu 300 de parlamentari, modificarea legii alegerilor locale prin care alegerea primarilor sa se facă in doua tururi si desfiintarea legii pensiilor speciale.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8288 0.0042
USD Dolarul SUA 4.4163 0.0030
GBP Lira sterlina 5.4966 0.0417
CHF Francul elvetian 4.5682 0.0036
XAU Gramul de aur 225.8515 -0.4651