FOTO/VIDEO: Traian Basescu, presedinte de onoare PMP, la Consiliul National de la Sinaia: "Vin alegerile locale! Aici nu veți avea alt drum decât cel al alianțelor"

29 Nov 2019 19:06
Sedința Colegiului Național al Partidului Mișcarea Populară a avut loc astazi la Sinaia. Pe ordinea de zi a ședinței s-au aflat evaluarea rezultatelor obținute de fiecare filială PMP la primul tur al alegerilor prezidențiale, elaborarea strategiei pentru alegerile locale și stabilirea echipei de campanie.
"Sunt mulțumit de echipa de la Prahova, urmează să dezbatem și rezultatul obținut de organizație, sigur că e mai mic față de cel de la europarlamentare, dar sunt convins că doamna președinte Bozianu va lua măsurile necesare pentru a se pregăti bine de alegerile locale pentru că obiectivul nostru este să avem un vot politic de peste 10% în județ", a spus Eugen Tomac, presedinte PMP.
La eveniment a fost prezent și președintele de onoare al PMP, Traian Băsescu, care le-a dat sfaturi celor din partid legate de strategia pentru alegerilor locale.


"Suntem la al patrulea rând de alegeri la care am trecut pragul și cred că a venit momentul să ne mișcăm mai sus de prag. Vin alegerile locale! Aici nu veți avea alt drum decât cel al alianțelor. Pentru că, dacă nu se modifică legea alegerilor locale, ar însemna să lăsăm administrațiile locale în mâna PSD-ului. Și atunci ceea ce s-ar face în turul doi în mod normal, dacă s-ar desfășura în două tururi și știți foarte bine că alianțele se fac între turul unu și doi, deci ceea ce s-ar fi făcut într-o astfel de situație trebuie să faceți înainte de turul întâi. Și eu vă recomand toți să vă deschideți organizațiile locale către alianțecu liberalii și cu USR-ul. N-aș vrea să aud de alt tip de alianță.", a spus Traian Basescu

Președintele de onoare al PMP a declarat că se așteaptă de la Guvernul Orban să ia câteva măsuri și anume punerea în aplicare a referendumului cu 300 de parlamentari, modificarea legii alegerilor locale prin care alegerea primarilor sa se facă in doua tururi si desfiintarea legii pensiilor speciale.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677