(FOTO/VIDEO) Un expert a prezentat consilierilor locali din Comarnic un studiu facut la drumurile reabilitate cu fonduri europene. Ce a spus primarul

01 Nov 2017 13:13
(FOTO/VIDEO) Un expert a prezentat consilierilor locali din Comarnic un studiu facut la drumurile reabilitate cu fonduri europene. Ce a spus primarul
In cadrul sedintei de Consiliu Local Comarnic, ce s-a desfasurat seara, la Casa de Cultura, un expert a prezentat autoritatilor rezultatele studiului facut la lucrarile de la drumurile care au fost sau ar fi trebuit reabilitate cu fonduri europene.
" Este vorba despre un proiect pe fonduri europene, semnat in 2012 si care trebuia sa fie gata in decembrie 2015. Nu a fost gata asa ca s-a pierdut finantarea. Din cele peste 5 milioane de euro s-au cheltuit doar unul si trebuie sa dam banii inapoi. In ianuarie, anul acesta, a aparut o fisura la un drum reabilitat. Am constatat ca lucrurile nu au fost facute asa cum trebuia. Expertiza tehnica facuta sustine ca lucrurile sunt neconforme. Si specialistul ne-a dat acum doua variante: trebuie scos tot si refacut, al doilea scenariu - ce se poate recupera, sa recuperam, doar ce e neconform sa facem din nou", a delarcat primarul din Comarnic, Sorin Popa.
Concluziile raportului, in foto.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000