Furt de cabluri electrice de cupru si aluminiu, profile metalice, oprit de jandarmii prahoveni

08 Apr 2020 10:31
Jandarmi Judetean Prahova a observat ieri in Ploiesti 3 barbati în curtea unei foste societati care aveau un comportament ciudat. Conform celor de la IJJ PH, la vederea patrulei de jandarmi, cele 3 persoane au fugit în direcții diferite lăsând în urmă un generator electric, un flex si un cablu prelungitor de aproximativ 25 de metri, bunuri folosite pentru taierea de componente metalice din curtea fostei societății. În cauză a fost întocmit proces verbal de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de art. 228 Cod penal. Bunurile abandonate la fața locului au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

Sursa foto: IJJ PH

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677