Furt de electricitate in Ploiesti

22 Feb 2018 09:25
Furt de electricitate in Ploiesti
Jandarmii si angajatii Electrica Distributie Muntenia Nord Ploiesti au executat in comun o actiune pe raza municipiului Ploiesti, in scopul verificarii respectarii de catre consumatori a legislatiei privind furnizarea energiei electrice. In acest scop, au fost verificate aproximativ 140 de imobile racordate la reteaua de energie electrica, majoritatea situate in cartierele Radu de la Afumati, Bereasca si Mimiu.
" Cu aceasta ocazie au fost descoperiti numitii Ș.C. de 65 de ani, M.C.de 70 de ani din cartier Mimiu, D.V. de 67 de ani din Bereasca si G. V. A de 61 de ani si G.C. de 55 de ani din Radu de la Afumati pe numele carora au fost intocmite procese verbale de sesizare a organelor de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Furt", fapta prevazuta sit pedepsita de art. 228 C. Pen., respectiv "Executarea sau folosirea de instalatii clandestine in scopul racordarii directe la retea sau pentru ocolirea echipamentelor de masurare", fapta prevazuta si pedepsita de art. 92 al. 2 din legea 12 3/2002 a energiei electrice si gazelor naturale", arata IJJ Prahova.
Pe timpul controlului, in cartierul Mimiu, a fost depistat un cablu subteran in lungime de aproximativ 80 de metri, racordat clandestin la reteaua de energie electrica, prin intermediul caruia se sustragea energie electrica de catre ocupantii a 2 imobile.
foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677