Furturile si inselaciunile, prevenite de elevii Scolii de Politie din Campina

06 Oct 2017 13:28
Polițiștii din Câmpina au făcut echipă cu elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina în activitățile organizate pentru prevenirea furturilor din locuințe și a înșelăciunilor.
150 de elevi ai Școlii de Agenți de poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina au fost angrenați în activități de informare a cetățenilor.
Polițiștii din Câmpina i-au inițiat pe viitorii lor colegi în domeniul prevenirii infracțiunilor contra patrimoniului.
Oamenii legii au împânzit zonele aglomerate din municipiu, respectiv piețe, gări și autogări, parcuri precm și cele din Filipeștii de Târg, Filipeștii de Pădure, Florești, Măgureni, Brebu, Telega.
Activitățile au vizat atât prevenirea furturilor din locuințe și a înșelăciunilor, dar nu au fost scăpate din vedere genuri de infracțiuni precum delictele silvice, furturile din societăți comerciale, furturile din autovehicule sau din unități de cazare (cămine/internate, unități turistice etc.)
Totodată, polițiștii au continuat informarea despre înșelăciunile prin metoda ”accidentul” și metodele în care sunt pretinse calități de angajați la societăți de utilități publice. De asemenea, au avut în vedere și furturile din locuințe facilitate de pătrunderea în locuință cu acordul victimei (metode asemănătoare înșelăciunilor).
foto: IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunteti penibili cu recomandarile voastre de rute alternative, si mai dificile si mai periculoase decat ruta directa.Inca trebuie sa fim multumiti ca nu suntem trimisi sa facem ocolul prin Bulgaria, Serbia si apoi prin Timisoara. ca dupa 3-4 zile ajungeti insfarsit la destinatie.
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Curs valutar
EUR Euro 4.8736 0.0015
USD Dolarul SUA 4.0226 -0.0208
GBP Lira sterlina 5.3968 -0.0013
CHF Francul elvetian 4.5028 0.0097
XAU Gramul de aur 237.9570 0.0176