Furturile si inselaciunile, prevenite de elevii Scolii de Politie din Campina

06 Oct 2017 13:28
Polițiștii din Câmpina au făcut echipă cu elevi ai Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina în activitățile organizate pentru prevenirea furturilor din locuințe și a înșelăciunilor.
150 de elevi ai Școlii de Agenți de poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina au fost angrenați în activități de informare a cetățenilor.
Polițiștii din Câmpina i-au inițiat pe viitorii lor colegi în domeniul prevenirii infracțiunilor contra patrimoniului.
Oamenii legii au împânzit zonele aglomerate din municipiu, respectiv piețe, gări și autogări, parcuri precm și cele din Filipeștii de Târg, Filipeștii de Pădure, Florești, Măgureni, Brebu, Telega.
Activitățile au vizat atât prevenirea furturilor din locuințe și a înșelăciunilor, dar nu au fost scăpate din vedere genuri de infracțiuni precum delictele silvice, furturile din societăți comerciale, furturile din autovehicule sau din unități de cazare (cămine/internate, unități turistice etc.)
Totodată, polițiștii au continuat informarea despre înșelăciunile prin metoda "accidentul" și metodele în care sunt pretinse calități de angajați la societăți de utilități publice. De asemenea, au avut în vedere și furturile din locuințe facilitate de pătrunderea în locuință cu acordul victimei (metode asemănătoare înșelăciunilor).
foto: IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677