GAL „Drumul Voievozilor” va functiona în fostul sediu al primariei Rifov

02 Dec 2017 10:16
GAL „Drumul Voievozilor” va functiona în fostul sediu al primariei Rifov
GAL „Drumul Voievozilor”, care reuneste comunele Berceni, Barcanesti, Dumbrava, Gherghita, Olari si Rîfov, va avea sediul în Rifov. Potrivit administratiei locale, acest lucru constituie un avantaj pentru localnici, care vor putea accesa informatiile si primi direct lamuriri, în cazul în care sunt interesati de obþinerea unei finantari. Un alt lucru benefic este cã, dupa ce aproape ca a fost abandonat cu multi ani în urma, unui obiectiv important altadata i se gaseste din nou o întrebuintare, ocazie cu care este renovat si modernizat, fiind vorba despre fostul sediu al primariei, situat in satul Rîfov.
Lucrãrile de reparatii si amenajare a cladirii sunt aproape de finalizare, astfel ca din luna decembrie a acestui an Grupul de Actiune Locala „Drumul Voievozilor” va putea functiona aici.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0002
USD Dolarul SUA 4.0195 0.0090
GBP Lira sterlina 5.4869 -0.0023
CHF Francul elvetian 4.5190 -0.0038
XAU Gramul de aur 239.1954 -0.8098