GAL "Drumul Voievozilor" va functiona în fostul sediu al primariei Rifov

02 Dec 2017 10:16
GAL "Drumul Voievozilor" va functiona în fostul sediu al primariei Rifov
GAL "Drumul Voievozilor", care reuneste comunele Berceni, Barcanesti, Dumbrava, Gherghita, Olari si Rîfov, va avea sediul în Rifov. Potrivit administratiei locale, acest lucru constituie un avantaj pentru localnici, care vor putea accesa informatiile si primi direct lamuriri, în cazul în care sunt interesati de obþinerea unei finantari. Un alt lucru benefic este cã, dupa ce aproape ca a fost abandonat cu multi ani în urma, unui obiectiv important altadata i se gaseste din nou o întrebuintare, ocazie cu care este renovat si modernizat, fiind vorba despre fostul sediu al primariei, situat in satul Rîfov.
Lucrãrile de reparatii si amenajare a cladirii sunt aproape de finalizare, astfel ca din luna decembrie a acestui an Grupul de Actiune Locala "Drumul Voievozilor" va putea functiona aici.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677