GAL „Drumul Voievozilor” va functiona în fostul sediu al primariei Rifov

02 Dec 2017 10:16
GAL „Drumul Voievozilor” va functiona în fostul sediu al primariei Rifov
GAL „Drumul Voievozilor”, care reuneste comunele Berceni, Barcanesti, Dumbrava, Gherghita, Olari si Rîfov, va avea sediul în Rifov. Potrivit administratiei locale, acest lucru constituie un avantaj pentru localnici, care vor putea accesa informatiile si primi direct lamuriri, în cazul în care sunt interesati de obþinerea unei finantari. Un alt lucru benefic este cã, dupa ce aproape ca a fost abandonat cu multi ani în urma, unui obiectiv important altadata i se gaseste din nou o întrebuintare, ocazie cu care este renovat si modernizat, fiind vorba despre fostul sediu al primariei, situat in satul Rîfov.
Lucrãrile de reparatii si amenajare a cladirii sunt aproape de finalizare, astfel ca din luna decembrie a acestui an Grupul de Actiune Locala „Drumul Voievozilor” va putea functiona aici.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8731 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.1224 0.0079
GBP Lira sterlina 5.3888 0.0039
CHF Francul elvetian 4.5473 -0.0012
XAU Gramul de aur 252.3262 -0.2476