Gala Artei Dansante, organizata la Baicoi, a reunit 400 de copii - VIDEO/FOTO

30 Oct 2017 12:07
Eveniment de amploare, la finele saptamanii trecute, in Baicoi. Autoritatile au organizat, impreuna cu reprezentantii Casei de Cultura Liliesti, prima editie a Galei Artei Dansante. A fost vorba de o gala nationala, astfel incat au participat 16 scoli de dans, fiind 400 de copii.
" Avem o trupă de dans, în Băicoi, care participă la nenumărate competiții și se întoarce, de fiecare dată, victorioasă. Am considerat că e normal să avem o gală și de aici a pornit ideea. Au fost o echipe de dans din toată țara, 16 școli de dans au participat și 400 de copii. Mulțumesc colegilor din cadrul Biroului Casa de Cultura Liliesti pentru sprijinul acordat in organizarea acestei gale. Mulțumesc profesorilor participanți,mulțumesc copiilor care, prin dansurile lor, ne-au emoționat.Prin aceasta gala am inaugurat si noua sala. Anul viitor, vom organiza Gala in septembrie, ca sa avem si o defilare a scolilor de dans. Si Iuliana Tudor a venit la deschidere" , a declarat Marius Constantin, primarul din Baicoi.
Pentru organizarea Galei Artei Dansante nu a fost cheltuit niciun ban din bugetul local, autoritatile avand o sponsorizare.
foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677