Gala Artei Dansante, organizata la Baicoi, a reunit 400 de copii - VIDEO/FOTO

30 Oct 2017 12:07
Eveniment de amploare, la finele saptamanii trecute, in Baicoi. Autoritatile au organizat, impreuna cu reprezentantii Casei de Cultura Liliesti, prima editie a Galei Artei Dansante. A fost vorba de o gala nationala, astfel incat au participat 16 scoli de dans, fiind 400 de copii.
" Avem o trupă de dans, în Băicoi, care participă la nenumărate competiții și se întoarce, de fiecare dată, victorioasă. Am considerat că e normal să avem o gală și de aici a pornit ideea. Au fost o echipe de dans din toată țara, 16 școli de dans au participat și 400 de copii. Mulțumesc colegilor din cadrul Biroului Casa de Cultura Liliesti pentru sprijinul acordat in organizarea acestei gale. Mulțumesc profesorilor participanți,mulțumesc copiilor care, prin dansurile lor, ne-au emoționat.Prin aceasta gala am inaugurat si noua sala. Anul viitor, vom organiza Gala in septembrie, ca sa avem si o defilare a scolilor de dans. Si Iuliana Tudor a venit la deschidere" , a declarat Marius Constantin, primarul din Baicoi.
Pentru organizarea Galei Artei Dansante nu a fost cheltuit niciun ban din bugetul local, autoritatile avand o sponsorizare.
foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791