Gala Info Ploiești City " 7 ANI , duminica aceasta, în sala de sport "Leonard Doroftei "

24 Nov 2017 16:25
Gala Info Ploiești City " 7 ANI ,  duminica aceasta, în sala de sport "Leonard Doroftei "
Duminică,începând cu ora 13.00, la Sala de Sport "Leonard Doroftei " Ploiești va avea loc spectacolul aniversar "Info Ploiești City " 7 ANI ". Un maraton de muzică, dans, stand up comedy și demonstrații de kick boxing.
Cei mai buni artiști locali, cele mai bune trupe de dans din Ploiești, surprize și invitați speciali vor face din seara de duminică un eveniment special.

Gala Info Ploiești City " 7 ANI este organizată de www.infoploiesticity.ro în colaborare cu ACS Dinamo Victoria Ploiești, DJ Kabal și Asociația Valex cu sprijinul CSM Ploiești, Poliția Locală Ploiești, Penitenciarul Ploiești și ISU Prahova.

Vor cânta și dansa: Fabiana Vuta, Larisa Necula, Larisa Constantinescu și Ștefan Nicolae, Petty Musa, trupa Dia Fan, Romeo Zaharia, trupa Happy Dance, Liviu Marin, Angela Constantin , Alexandru Moise, Luciana Matei, trupa Fantasy Dance, Laura Bucataru și Joseph Kristian, Leon și Azar, Andrey Mihai, trupa Freedom, Petruta Sima, Mihaela Nitu, Miletta Popa, Elena Moldoveanu, Studio Elite Dance, Danut Raduta, LayLow, Kadilac, Reconquista și Methadon, Denisa și Gabriela Liposeanu, Urban Army, etc.

Printre surprize va avea loc un moment de stand "up comedy cu Dan Enache aka Calatoriciul (fost concurent IUmor) și o demonstrație de kick-boxing a sportivilor de la ACS Dinamo Victoria Ploiești.
Invitati :
Invitati : Liviu Draghici ( profesor " manager " Anti Caffe New Experience si Presedinte Asociatia " Ai carte ".
( invitat de onoare ) Mirela Dulgheru " cetatean de onoare mun.Ploiesti , conferențiar universitar doctor la Universitatea "Petrol " Gaze" Ploiești, Fostă campioană mondială universitară de atletism, la proba de săritura în lungime (Buffalo " SUA, 1993).
Ana Maria Toma- student psihologie,blogger .
Domnul Silviu Cringasu " Director CSM Ploiesti
Psioholog doamna Catalina Dan
George Ghita-( Clubul de lectura-arta lirica )
Magdalena Toma " ( Penitenciarul Ploiesti ) .
Mihaela Rus " Director Teatrul " Tomna Caragiu " Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677