Gala Info Ploieşti City – 7 ANI , duminica aceasta, în sala de sport “Leonard Doroftei “

14 Dec 2017 09:56
Gala Info Ploieşti City – 7 ANI ,  duminica aceasta, în sala de sport “Leonard Doroftei “
Duminică,începând cu ora 13.00, la Sala de Sport “Leonard Doroftei “ Ploieşti va avea loc spectacolul aniversar “Info Ploieşti City – 7 ANI “. Un maraton de muzică, dans, stand up comedy şi demonstraţii de kick boxing.
Cei mai buni artişti locali, cele mai bune trupe de dans din Ploieşti, surprize şi invitaţi speciali vor face din seara de duminică un eveniment special.

Gala Info Ploieşti City – 7 ANI este organizată de www.infoploiesticity.ro în colaborare cu ACS Dinamo Victoria Ploieşti, DJ Kabal şi Asociaţia Valex cu sprijinul CSM Ploieşti, Poliţia Locală Ploieşti, Penitenciarul Ploieşti şi ISU Prahova.

Vor cânta şi dansa: Fabiana Vuta, Larisa Necula, Larisa Constantinescu şi Ştefan Nicolae, Petty Musa, trupa Dia Fan, Romeo Zaharia, trupa Happy Dance, Liviu Marin, Angela Constantin , Alexandru Moise, Luciana Matei, trupa Fantasy Dance, Laura Bucataru şi Joseph Kristian, Leon şi Azar, Andrey Mihai, trupa Freedom, Petruta Sima, Mihaela Nitu, Miletta Popa, Elena Moldoveanu, Studio Elite Dance, Danut Raduta, LayLow, Kadilac, Reconquista şi Methadon, Denisa şi Gabriela Liposeanu, Urban Army, etc.

Printre surprize va avea loc un moment de stand –up comedy cu Dan Enache aka Calatoriciul (fost concurent IUmor) şi o demonstraţie de kick-boxing a sportivilor de la ACS Dinamo Victoria Ploieşti.
Invitati :
Invitati : Liviu Draghici ( profesor – manager “ Anti Caffe New Experience si Presedinte Asociatia “ Ai carte “.
( invitat de onoare ) Mirela Dulgheru – cetatean de onoare mun.Ploiesti , conferenţiar universitar doctor la Universitatea „Petrol – Gaze” Ploieşti, Fostă campioană mondială universitară de atletism, la proba de săritura în lungime (Buffalo – SUA, 1993).
Ana Maria Toma- student psihologie,blogger .
Domnul Silviu Cringasu – Director CSM Ploiesti
Psioholog doamna Catalina Dan
George Ghita-( Clubul de lectura-arta lirica )
Magdalena Toma – ( Penitenciarul Ploiesti ) .
Mihaela Rus – Director Teatrul “ Tomna Caragiu “ Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
DUMNEZEU ,SA IL ODIHNEASCA !
particip
Salariile si drepturile banesti de la TCE ,au fost primite ,nu de asta au facut asa zisa greva spontana care a fost coapta de mult ci datoriile TCE , iar populatia din MITICA APOSTOL a fost nevoita sa mearga la servici pe jos intarziind la serviciu cu toate ca majoritatea au abonamente cel mai scump ,iar copii au lipsit de la scoala ptr ca le a fost frica la parinti ca sa duca copii pe jos neavand nicio trecere ptr pietoni ca sa tranverseze CENTURA DE VEST in siguranta ca sa nu fie omorati de autoturisme si tiruri
DEMITEREA LUI YOHANIS !
Felicitari pentru initiativa ,pentru munca depusa !Un bun exemplu si pentru alti elevi,avem nevoie de aer curat!
Curs valutar
EUR Euro 4.6327 -0.0035
USD Dolarul SUA 3.9431 0.0063
GBP Lira sterlina 5.2626 0.0177
CHF Francul elvetian 3.9757 0.0011
XAU Gramul de aur 157.3742 -0.0578