Galele Teatrului Studenţesc „Seri în Lumea Thaliei”, La UPG Ploiești

03 Oct 2017 17:49
Galele Teatrului Studenţesc „Seri în Lumea Thaliei”, La UPG Ploiești
Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, în parteneriat cu Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, Primăria orașului Bușteni și Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Bușteni organizează în perioada 20 – 22 octombrie 2017 cea de-a XIII-a ediţie a GALELOR TEATRULUI STUDENŢESC „SERI ÎN LUMEA THALIEI”.
Spectacolul – concurs are ca motto „Teatrul mi se pare un templu, iar spectacolul un ritual închinat fiinţei, lumii, semenului nostru”.
Galele Teatrului Studenţesc „Seri în lumea Thaliei” sunt concepute ca o manifestare cultural – artistică ce se adresează formaţiilor studenţești de teatru.

PROGRAMUL GALELOR TEATRULUI STUDENŢESC „SERI ÎN LUMEA THALIEI” este următorul:

• VINERI, 20 OCTOMBRIE 2017, ORA 17.30, sala de spectacole a Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Bușteni:
- Spectacolul „DRUM CU SENS UNIC” de Valentin Krasnogorov, prezentat de formația de teatru „De ce ficatul?” a Casei de Cultură a Studenților Galați;
- Spectacolul „MEDEA REDUX” de Neil LaBute, prezentat de Teatrul Studențesc „Ludic” al Casei de Cultură a Studenților Iași;
- Spectacolul „STEAUA FĂRĂ NUME” de Mihail Sebastian, prezentat de formația de teatru „Moft” a Casei de Cultură a Studenților Ploiești.

• SÂMBĂTĂ, 21 OCTOMBRIE 2017, ORA 16.30, sala de spectacole a Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Bușteni:
- SCENETE ALE MARILOR ACTORI ROMÂNI, prezentate de trupa de teatru „Gaudeamus” a Universității Tehnice Cluj-Napoca;
- Spectacolul „PROCESUL LUI PROMETEU” de Karel Capek, prezentat de
formația de teatru „Skepsis” a Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia;


- Spectacolul de improvizație „IMPROVertiții”, prezentat extra-concurs de trupa de teatru „Gaudeamus” a Universității Tehnice Cluj-Napoca;
- Festivitatea de premiere a Galelor Teatrului Studențesc „Seri în lumea Thaliei”.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176