GALERIE FOTO: Lucrările de asfaltare continuă la Băicoi

16 Oct 2019 12:47
Primăria orașului Băicoi continuă lucrarile de asfaltare. Recent a fost asfaltată Strada Dorobanți, cu o lungime de 3 km și o lățime de 6 m. Asta în timp ce a fost turnat primul strat de asfalt pe alte 8 străzi, cele mai multe dintre ele fiind până acum doar pietruite, iar unele doar betonate cu mulți ani în urmă. Se lucrează astfel pe Strada Ștefan cel Mare, Aleea Școlii, Oituz, Vâlcelului, Siderurgiei, Dumbrava Roșie, Feleacului și Dâmbului. Totodată au fost decopertate și străzile Stânjeneilor, Cireșului, Rodnei, Mihai Viteazul pe care urmează să se toarne pentru prima dată asfalt. Lucrările s-au derulat și pe timpul nopții. Acestea se realizează din fonduri de la bugetul local și fonduri obținute de la Comisia de Prognoză. Reprezentanții Primăriei Băicoi anunță că până la finalul anului vor intra în lucru și alte artere din oraș.

“Noi încercăm ca anul acesta să nu mai fie străzi de piatră, în Băicoi. Noi încercăm. Nu ne va fi ușor să realizăm obiectivul, dar sperăm”, ne-a declarat Marius Constantin, primarul orașului Băicoi.

Deocamdată, în curs de licitație se află Strada Horia Tufenilor care se va asfalta în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova. Investiția se ridică la 800.000 de lei.

Sursa foto: Primăria Băicoi

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna seara! Este suficienta doar completarea formularului de la scoala sau se mai face inca o inscriere?Deja am completat unul!Seara minunata!
Mulțumim mult pentru susținere!
O initiativa f buna si utila. Am accesat si pagina de facebook Semn de Exclamare. Foarte binevenita!
In cele din urma concertul a avut doi dirijori.Unul cu numele pe afis, altul in fapt.Unul s-a imbolnavit subit( pentru a cata oara?) sub greutatea partiturilor, altul a salvat spectacolul. Unul ramane cu o colectie de afise, altul in inima instrumentistilor si a publicului.
Unde si si cum putem sa ne inscriem in acest proiect?
Curs valutar
EUR Euro 4.7667 -0.0002
USD Dolarul SUA 4.3224 -0.0119
GBP Lira sterlina 5.5647 -0.0093
CHF Francul elvetian 4.3685 -0.0147
XAU Gramul de aur 203.6272 -0.9779