GALERIE FOTO: Lucrările de asfaltare continuă la Băicoi

16 Oct 2019 12:47
Primăria orașului Băicoi continuă lucrarile de asfaltare. Recent a fost asfaltată Strada Dorobanți, cu o lungime de 3 km și o lățime de 6 m. Asta în timp ce a fost turnat primul strat de asfalt pe alte 8 străzi, cele mai multe dintre ele fiind până acum doar pietruite, iar unele doar betonate cu mulți ani în urmă. Se lucrează astfel pe Strada Ștefan cel Mare, Aleea Școlii, Oituz, Vâlcelului, Siderurgiei, Dumbrava Roșie, Feleacului și Dâmbului. Totodată au fost decopertate și străzile Stânjeneilor, Cireșului, Rodnei, Mihai Viteazul pe care urmează să se toarne pentru prima dată asfalt. Lucrările s-au derulat și pe timpul nopții. Acestea se realizează din fonduri de la bugetul local și fonduri obținute de la Comisia de Prognoză. Reprezentanții Primăriei Băicoi anunță că până la finalul anului vor intra în lucru și alte artere din oraș.

“Noi încercăm ca anul acesta să nu mai fie străzi de piatră, în Băicoi. Noi încercăm. Nu ne va fi ușor să realizăm obiectivul, dar sperăm”, ne-a declarat Marius Constantin, primarul orașului Băicoi.

Deocamdată, în curs de licitație se află Strada Horia Tufenilor care se va asfalta în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova. Investiția se ridică la 800.000 de lei.

Sursa foto: Primăria Băicoi

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8387 -0.0011
USD Dolarul SUA 4.3203 0.0091
GBP Lira sterlina 5.4094 -0.0231
CHF Francul elvetian 4.5005 0.0186
XAU Gramul de aur 237.1382 -1.0902