GALERIE FOTO Un pompier din Ploiesti, pasionat de pictura. A realizat picturi bisericești la șantierul Patriarhiei Române

20 Apr 2018 10:52
Plt. maj. Dan Ioan obişnuieşte să salveze vieţile oamenilor, fiind pompier în cadrul Detașamentului 2 de pompieri Ploiești. Are 35 de ani, iar de 11 ani este pompier. Timpul liber si-l petrece pictand. Si nu este novice în domeniu, pentru că a realizat picturi bisericești la șantierul Patriarhiei Române, in Bucuresti. Acum picteaza icoane pentru toti colegii sai de la Detasamentul 2. Vrea sa le ofere cadou pentru ca l-au ajutat atunci cand a avut o problema medicala.
" Înainte de toate, colegul nostru este un om obişnuit. Portretul de familie dezvăluie soţia, o fetiţă de 2 ani și un băiețel de 6 ani. La cei 35 de ani şi 11 de activitate, Daniel a participat la sute de intervenţii, una mai dificilă decât alta", scrie ISU Prahova, pe o retea de socializare.
foto: ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218