Gard de delimitare la Sfinxul din Bucegi/ La eveniment va participa și trupa Zdob si Zdub

16 Oct 2019 13:10
Gard de delimitare la Sfinxul din Bucegi/ La eveniment va participa și trupa Zdob si Zdub
Un gard de delimitare perimetrala a Sfinxului din Bucegi va fi amplasat duminică, 20 octombrie, de Cristina Predoiu, initiatoarea campaniei civice Bun-Simt Turistic alaturi de Romsilva – Administratia Parcului Natural Bucegi si Agentia Nationala Pentru Arii Nationale Protejate. Astfel, accesul turistilor si escaladarea acestui monument natural nu vor mai fi posibile.
" Imprejmuirea Sfinxului reprezinta un prim pas in initiativa de a proteja acest obiectiv de actiunile generate de comportamentul iresponsabil al unor turisti, precum si de a preintampina eventualele accidente care ar putea sa apara in urma escaladarii Sfinxului. In semn de respect pentru acest simbol al Romaniei: Sfinxul din Bucegi, la acest eveniment vor lua parte si membrii trupei Zdob si Zdub care s-au alaturat si sustin indeaproape campania civica Bun-Simt Turistic", este mesajul organizatorilor.
Bun-Simt Turistic este o campanie-apel la bun-simt si comportament responsabil fata de natura care isi propune o alianta de bun-simt intre societatea civila, institutiile Statului, persoane publice, artisti si vedete din Romania care militeaza impreuna pentru o natura curata prin mesaje educative lansate prin intermediul media precum si printr-o serie de actiuni concrete care au ca scop constientizarea populatiei de a avea un comportament adecvat fata de comorile naturale ale tarii noastre.

foto ilustrativ https://www.flickr.com

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8387 -0.0011
USD Dolarul SUA 4.3203 0.0091
GBP Lira sterlina 5.4094 -0.0231
CHF Francul elvetian 4.5005 0.0186
XAU Gramul de aur 237.1382 -1.0902