Gard de delimitare la Sfinxul din Bucegi/ La eveniment va participa și trupa Zdob si Zdub

16 Oct 2019 13:10
Gard de delimitare la Sfinxul din Bucegi/ La eveniment va participa și trupa Zdob si Zdub
Un gard de delimitare perimetrala a Sfinxului din Bucegi va fi amplasat duminică, 20 octombrie, de Cristina Predoiu, initiatoarea campaniei civice Bun-Simt Turistic alaturi de Romsilva – Administratia Parcului Natural Bucegi si Agentia Nationala Pentru Arii Nationale Protejate. Astfel, accesul turistilor si escaladarea acestui monument natural nu vor mai fi posibile.
" Imprejmuirea Sfinxului reprezinta un prim pas in initiativa de a proteja acest obiectiv de actiunile generate de comportamentul iresponsabil al unor turisti, precum si de a preintampina eventualele accidente care ar putea sa apara in urma escaladarii Sfinxului. In semn de respect pentru acest simbol al Romaniei: Sfinxul din Bucegi, la acest eveniment vor lua parte si membrii trupei Zdob si Zdub care s-au alaturat si sustin indeaproape campania civica Bun-Simt Turistic", este mesajul organizatorilor.
Bun-Simt Turistic este o campanie-apel la bun-simt si comportament responsabil fata de natura care isi propune o alianta de bun-simt intre societatea civila, institutiile Statului, persoane publice, artisti si vedete din Romania care militeaza impreuna pentru o natura curata prin mesaje educative lansate prin intermediul media precum si printr-o serie de actiuni concrete care au ca scop constientizarea populatiei de a avea un comportament adecvat fata de comorile naturale ale tarii noastre.

foto ilustrativ https://www.flickr.com

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna seara! Este suficienta doar completarea formularului de la scoala sau se mai face inca o inscriere?Deja am completat unul!Seara minunata!
Mulțumim mult pentru susținere!
O initiativa f buna si utila. Am accesat si pagina de facebook Semn de Exclamare. Foarte binevenita!
In cele din urma concertul a avut doi dirijori.Unul cu numele pe afis, altul in fapt.Unul s-a imbolnavit subit( pentru a cata oara?) sub greutatea partiturilor, altul a salvat spectacolul. Unul ramane cu o colectie de afise, altul in inima instrumentistilor si a publicului.
Unde si si cum putem sa ne inscriem in acest proiect?
Curs valutar
EUR Euro 4.7667 -0.0002
USD Dolarul SUA 4.3224 -0.0119
GBP Lira sterlina 5.5647 -0.0093
CHF Francul elvetian 4.3685 -0.0147
XAU Gramul de aur 203.6272 -0.9779