Gest impresionant al jandarmilor prahoveni. Au ajutat o mama cu 8 copii. Familia respectiva inca mai are nevoie de sprijin - VIDEO

22 Feb 2018 18:38
Gest impresionant al jandarmilor prahoveni.  Au ajutat o mama cu 8 copii. Familia respectiva inca mai are nevoie de sprijin - VIDEO
Jandarmii prahoveni au dat astazi o mana de ajutor unei familii sarace din comuna Baba Ana. Acestia au aflat de existenta familiei Mandricel formata dintr-o mama si opt copii, in timpul misiunilor din zona. Militarii au fost impresionat de povestea celor noua. Ei au fost nevoiti sa plece din locuinta lor din localitatea Persunari din cauza neintelegerilor cu tatal copiilor si acum locuiesc intr-o casa din satul Baba Ana pusa la dispozitie de catre o persoana de buna credinta cu titlu gratuit pentru un an. 6 dintre copii sunt minori cu rezultate foarte bune la învățătură. Cel mai mare, in varsta de 19 ani este student in anul 2 la o facultate de stat din Bucuresti. Impresionati de bunul simt al acestei familii si de notele bune pe care le au toti copiii, jandarmii au pus mana de la mana si au dus familiei cateva alimente pentru a le mai usura situatia.
Jandarmii ii incurajeaza pe toti cei care pot da o mana de ajutor acestei familii sa o faca. Cei 9 strang bani pentru a putea cumpara casa in care locuiesc. Se pare ca proprietarul nu cere o suma foarte mare.

Sursa video: IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365