Gest nobil al elevilor Şcolii de Subofiţeri de Pompieri cu ocazia sărbătoririi Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril

09 Nov 2017 10:01
Opt elevi ai Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti aflaţi în stagiu de practică la ISU Sibiu au donat sânge și cu tichetele primite au cumpărat cadouri pentru copiii din cadrul unui centru de plasament din municipiul Sibiu.
Elevii aflați în stagiu de practică la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu și-au dorit să facă o bucurie unor copii și au considerat oportun ca, odată cu ocazia sărbătoririi Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril să meargă la un centru de plasament din municipiul Sibiu, pentru a oferi copiilor dulciuri și fructe.
Cadourile oferite de elevii pompieri au fost achiziţionate prin contribuţia benevolă cu voucerelor primite în urma donării de sânge de către cei opt elevi, care au încearcat să aducă un zâmbet pe chipul unor copii.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176