Gheorghe Stefan, zis Pinalti, in sala de judecata: "Regret faptele si mi le asum"

20 Sep 2017 11:38
Gheorghe Stefan, zis Pinalti, in sala de judecata: "Regret faptele si mi le asum"
Gheorghe Stefan ar putea scapa din penitenciar, asta dupa ce Judecatoria Ploiesti a decis, luna trecuta, ca poate fi eliberat conditionat. Fostul primar din Piatra Neamt a fost prezent, astazi, la Tribunalul Prahova, unde s-a judecat contestatia depusa de DNA. In fata judecatorilor, Pinalti a zis ca: "Regret faptele și mi le asum. Categoric nu voi mai face ce am făcut", apoi nu a mai putut continua intrucat a izbucnit in lacrimi.
Tribunalul Prahova a ramas in pronuntare.
Gheorghe Ștefan a fost condamnat la șase ani de detenție în dosarul Microsoft. Curtea de Apel Ploiești a redus pedepsa, în data de 26 iunie, printr-o decizie definitivă, la trei ani și jumătate de închisoare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923