Gimnasta Denisa Stoian concurează la Moscova pentru calificarea la Jocurile Olimpice de Tineret!

15 Feb 2018 10:54
Gimnasta Denisa Stoian concurează la Moscova pentru calificarea la Jocurile Olimpice de Tineret!
Sportiva Clubului Sportiv Municipal Ploiești, Denisa Stoian, este prezentă, în aceste zile, la Moscova, acolo unde, de azi până duminică, are loc prima competiție importantă de gimnastică ritmică din 2018 " "Moscow Grand Prix", găzduită de Palatul Sporturilor "Luzhniki". În paralel cu acest eveniment, la care participă gimnaste senioare din peste 30 de țări, se vor desfășura concursul de calificare pentru Jocurile Olimpice de Tineret și un turneu internațional dedicat junioarelor și senioarelor.

Denisa Stoian este sportiva desemnată de Federația Română de Gimnastică Ritmică pentru a reprezenta România la concursul de calificare pentru Jocurile Olimpice de Tineret. Sportiva este insoțită de antrenoarea de la club, Simona Puiu.
Concursul de calificare a inceput azi, la ora 8.00, ora României, Denisa vizând unul dintre cele 18 locuri care asigură prezența la Jocurile Olimpice de Tineret. La startul competiției se vor afla 57 de sportive din 33 de țări.

Tot azi, dar în cursul serii, sportiva de la CSM Ploiești va participa, alături de Laura Aniței, și la Turneul Internațional de junioare, în concursul pe echipe. Reprezentantele CSM Ploiești vor reveni în țară vineri dimineață.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677