Gimnasta Miruna Ciocîrlan reprezintă România la Turneul Internațional de la Moscova

13 Feb 2019 10:24
Gimnasta Miruna Ciocîrlan reprezintă România la Turneul Internațional de la Moscova
Gimnasta Clubului Sportiv Municipal Ploiești, Miruna Ciocîrlan, împreună cu antrenoarea Simona Puiu au decolat, astăzi, spre Moscova, acolo unde vor reprezenta România la un Turneu Internațional de gimnastică ritmică, organizat de federația de profil din Rusia.
Va fi o întrecere pe echipe, colega Mirunei urmând să fie sportiva Laura Aniței, de la CSȘ Unirea Iași, pregătită de Constantin Radu și Cătălina Radu. Sportiva clubului nostru va concura la minge și panglică, iar Laura Aniței va evolua la cerc și măciuci. Mâine va avea loc antrenamentul de acomodare, iar competiția se va desfășura în cursul zilei de joi.
Miruna Ciocîrlan este campioană națională la gimnastică ritmică, atât la individual, cât și pe echipe și se află în ultimul an de juniorat.

Sursa: csmploiesti.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677