Gimnastele de la CSM Ploieşti, 11 medalii la Turneul Internaţional „Iaşi Trophy”!

28 Sep 2017 15:04
În perioada 22-24 septembrie 2017, Sala Polivalentă din Iaşi a găzduit două competiţii la nivel internaţional de gimnastică ritmică, "Iaşi Internaţional Trophy" (ediţia a III-a - la individual) şi "Memorialul Gineta Stoenescu" (ediţia a XIII-a - pentru ansambluri).
Turneul Internaţional „Iaşi Trophy” a fost deschis tuturor categoriilor de vârstă, de la micuţe gimnaste de 6 ani până la sportive trecute, deja, la categoria Senioare. Alături de sportivele clubului organizator, CSŞ Anghel Saligny Iaşi, au mai participat gimnaste de la CSS „Triumf” Bucureşti, CSM Ploieşti, LPS Baia-Mare, CSS2 Baia-Mare şi LPS Targu-Mureş, de la două cluburi prestigioase din Ucraina (Kiev şi Odessa), două cluburi din Chişinău, Moldova - „Olimpia” şi „Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport” -, dar si sportive din Grecia (Kalamata) şi Italia (Pesaro).
Vineri, 22 septembrie, participantele s-au acomodat cu suprafaţa de concurs din arena ieşeană, iar sâmbătă şi duminică, începând de la ora 9.00, a avut loc turneul propriu-zis. Evenimentul face parte din Calendarul Naţional al Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, forul fiind reprezentat de d-ra Marinela Jipa, arbitru internaţional, membru în Comitetul Executiv al FRGR.
Secţia de Gimnastică Ritmică a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti a participat la trei categorii: Children (Copii), cu Antonia Nuţă (8 ani), Prejuniors (Junioare II), cu Gabriela Constantin (12 ani), Sabina Enache şi Anisia Drăgan (11 ani) şi Juniors (Junioare), cu Denisa Stoian (14 ani) şi Miruna Ciocîrlan (13 ani, împliniţi chiar în prima zi a competiţiei, pe 23 septembrie).
Gimnastele Clubului Sportiv Municipal au reprezentat cu cinste Ploieştiul, obţinând la finalul întrecerilor 11 medalii: şase de aur, patru de argint şi una de bronz:
- Denisa Stoian - patru medalii de aur - la cerc, minge, măciuci şi panglică;
- Miruna Ciocîrlan - trei medalii de argint la minge, măciuci şi panglică şi un loc IV la cerc;
- Gabriela Constantin - o medalie de argint la minge şi locul IV la măciuci;
- Sabina Enache - doua medalii de aur, la cerc şi măciuci;
- Anisia Drăgan - o medalie de bronz la panglică şi locul IV la măciuci;
- Antonia Nuţă - locul V pentru exerciţiul fără obiect.
Trofeul acestei competiţii i-a fost oferit Vicecampioanei Olimpice Doina Stăiculescu, în semn de recunoaştere şi apreciere a rezultatelor remarcabile obţinute în competiţii Europene, Mondiale şi la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, 1984.
Organizatorii le-au oferit gimnastelor câştigătoare medalii, diplome şi cadouri constând în echipament sportiv.
Parteneri în organizarea acestui turneu internaţional de gimnastică ritmică au fost Fundaţia Sportului Ieşean, din cadrul Primăriei Municipiului Iaşi, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Direcţia Judeteana pentru Sport şi Tineret Iaşi, Asociaţia Judeţeană de Gimnastică Ritmică Iaşi şi Clubul Sportiv Şcolar „Anghel Saligny” Iaşi.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365