Gimnastele de la CSM Ploiești, 11 medalii la Turneul Internațional "Iași Trophy"!

28 Sep 2017 15:04
În perioada 22-24 septembrie 2017, Sala Polivalentă din Iași a găzduit două competiții la nivel internațional de gimnastică ritmică, "Iași Internațional Trophy" (ediția a III-a - la individual) și "Memorialul Gineta Stoenescu" (ediția a XIII-a - pentru ansambluri).
Turneul Internațional "Iași Trophy" a fost deschis tuturor categoriilor de vârstă, de la micuțe gimnaste de 6 ani până la sportive trecute, deja, la categoria Senioare. Alături de sportivele clubului organizator, CSȘ Anghel Saligny Iași, au mai participat gimnaste de la CSS "Triumf" București, CSM Ploiești, LPS Baia-Mare, CSS2 Baia-Mare și LPS Targu-Mureș, de la două cluburi prestigioase din Ucraina (Kiev și Odessa), două cluburi din Chișinău, Moldova - "Olimpia" și "Facultatea de Educație Fizică și Sport" -, dar si sportive din Grecia (Kalamata) și Italia (Pesaro).
Vineri, 22 septembrie, participantele s-au acomodat cu suprafața de concurs din arena ieșeană, iar sâmbătă și duminică, începând de la ora 9.00, a avut loc turneul propriu-zis. Evenimentul face parte din Calendarul Național al Federației Române de Gimnastică Ritmică, forul fiind reprezentat de d-ra Marinela Jipa, arbitru internațional, membru în Comitetul Executiv al FRGR.
Secția de Gimnastică Ritmică a Clubului Sportiv Municipal Ploiești a participat la trei categorii: Children (Copii), cu Antonia Nuță (8 ani), Prejuniors (Junioare II), cu Gabriela Constantin (12 ani), Sabina Enache și Anisia Drăgan (11 ani) și Juniors (Junioare), cu Denisa Stoian (14 ani) și Miruna Ciocîrlan (13 ani, împliniți chiar în prima zi a competiției, pe 23 septembrie).
Gimnastele Clubului Sportiv Municipal au reprezentat cu cinste Ploieștiul, obținând la finalul întrecerilor 11 medalii: șase de aur, patru de argint și una de bronz:
- Denisa Stoian - patru medalii de aur - la cerc, minge, măciuci și panglică;
- Miruna Ciocîrlan - trei medalii de argint la minge, măciuci și panglică și un loc IV la cerc;
- Gabriela Constantin - o medalie de argint la minge și locul IV la măciuci;
- Sabina Enache - doua medalii de aur, la cerc și măciuci;
- Anisia Drăgan - o medalie de bronz la panglică și locul IV la măciuci;
- Antonia Nuță - locul V pentru exercițiul fără obiect.
Trofeul acestei competiții i-a fost oferit Vicecampioanei Olimpice Doina Stăiculescu, în semn de recunoaștere și apreciere a rezultatelor remarcabile obținute în competiții Europene, Mondiale și la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, 1984.
Organizatorii le-au oferit gimnastelor câștigătoare medalii, diplome și cadouri constând în echipament sportiv.
Parteneri în organizarea acestui turneu internațional de gimnastică ritmică au fost Fundația Sportului Ieșean, din cadrul Primăriei Municipiului Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Direcția Judeteana pentru Sport și Tineret Iași, Asociația Județeană de Gimnastică Ritmică Iași și Clubul Sportiv Școlar "Anghel Saligny" Iași.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677