Gimnastele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, 6 medalii obţinute la „Heliopolis Tournament”

17 Jan 2019 08:45
Gimnastele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, 6 medalii obţinute la „Heliopolis Tournament”
Participarea la prima ediţie a „Heliopolis Tournament”, de la Cairo, a fost un succes pentru gimnastele CSM Ploiesti, Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, care au reuşit să cucerească şase medalii, dintre care două de argint şi patru de bronz.

Desfăşurată sâmbătă şi duminică, întrecerea din Egipt a avut la start peste 40 de sportive la categoria „junioare”, fiecare gimnastă prezentând câte trei obiecte în concurs, de-a lungul celor două zile. Denisa Stoian a obţinut medalia de argint la cerc şi a avut note bune la minge şi măciuci, iar Miruna Ciocîrlan a cucerit medalia de bronz la toate cele trei obiecte prezentate: minge, măciuci şi panglică. În urma acestor performanţe, cele două sportive ale CSM Ploieşti au urcat pe podiumul de la individual compus, Denisa ocupând locul al 2-lea, iar Miruna, pe cel de-al treilea.
În această săptămână, reprezentantele CSM Ploieşti vor fi prezente la Gala anuală organizată de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune 10 gimnaste ale anului 2018. Sâmbătă, alături de Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, va participa o altă sportivă cu rezultate excelente în acest an, Sabina Enache, care se pregăteşte împreună cu Anisia Drăgan la Centrul Olimpic de Junioare, de la Arad.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
va rog sa ne comunicati dupa cat timp se fac programarile ? multumim
Si unde gasim harta cu sectoarele cadastrale din Ploiesti, pentru a ne elucida si noi?!
doresc schimbare carte identitate care expira pe data 19 .01.2019 si programare pe data de 16.01.2019
În microbuz se afla și copilul meu în vârstă de 11ani care a prezentat o escoriatie la nivelul antebrațului stg. Din fericire locuind în apropiere fiul meu s-a speriat și a venit acasă.
E nasoll e tot timpul umblă beat din tise sa vina pe jos sa ia băutură .. pe timpul asta. .. mai mult că sigur nu mai e in viața
Curs valutar
EUR Euro 4.6830 0.0008
USD Dolarul SUA 4.1063 0.0090
GBP Lira sterlina 5.2808 0.0190
CHF Francul elvetian 4.1555 0.0002
XAU Gramul de aur 170.2727 0.4114