Gimnastele Denisa Stoian și Miruna Ciocîrlan, 6 medalii obținute la "Heliopolis Tournament"

13 Dec 2018 16:11
Gimnastele Denisa Stoian și Miruna Ciocîrlan, 6 medalii obținute la "Heliopolis Tournament"
Participarea la prima ediție a "Heliopolis Tournament", de la Cairo, a fost un succes pentru gimnastele CSM Ploiesti, Denisa Stoian și Miruna Ciocîrlan, care au reușit să cucerească șase medalii, dintre care două de argint și patru de bronz.

Desfășurată sâmbătă și duminică, întrecerea din Egipt a avut la start peste 40 de sportive la categoria "junioare", fiecare gimnastă prezentând câte trei obiecte în concurs, de-a lungul celor două zile. Denisa Stoian a obținut medalia de argint la cerc și a avut note bune la minge și măciuci, iar Miruna Ciocîrlan a cucerit medalia de bronz la toate cele trei obiecte prezentate: minge, măciuci și panglică. În urma acestor performanțe, cele două sportive ale CSM Ploiești au urcat pe podiumul de la individual compus, Denisa ocupând locul al 2-lea, iar Miruna, pe cel de-al treilea.
În această săptămână, reprezentantele CSM Ploiești vor fi prezente la Gala anuală organizată de Federația Română de Gimnastică Ritmică, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune 10 gimnaste ale anului 2018. Sâmbătă, alături de Denisa Stoian și Miruna Ciocîrlan, va participa o altă sportivă cu rezultate excelente în acest an, Sabina Enache, care se pregătește împreună cu Anisia Drăgan la Centrul Olimpic de Junioare, de la Arad.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677