Gimnastele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, 6 medalii obţinute la „Heliopolis Tournament”

13 Dec 2018 16:11
Gimnastele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, 6 medalii obţinute la „Heliopolis Tournament”
Participarea la prima ediţie a „Heliopolis Tournament”, de la Cairo, a fost un succes pentru gimnastele CSM Ploiesti, Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, care au reuşit să cucerească şase medalii, dintre care două de argint şi patru de bronz.

Desfăşurată sâmbătă şi duminică, întrecerea din Egipt a avut la start peste 40 de sportive la categoria „junioare”, fiecare gimnastă prezentând câte trei obiecte în concurs, de-a lungul celor două zile. Denisa Stoian a obţinut medalia de argint la cerc şi a avut note bune la minge şi măciuci, iar Miruna Ciocîrlan a cucerit medalia de bronz la toate cele trei obiecte prezentate: minge, măciuci şi panglică. În urma acestor performanţe, cele două sportive ale CSM Ploieşti au urcat pe podiumul de la individual compus, Denisa ocupând locul al 2-lea, iar Miruna, pe cel de-al treilea.
În această săptămână, reprezentantele CSM Ploieşti vor fi prezente la Gala anuală organizată de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune 10 gimnaste ale anului 2018. Sâmbătă, alături de Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, va participa o altă sportivă cu rezultate excelente în acest an, Sabina Enache, care se pregăteşte împreună cu Anisia Drăgan la Centrul Olimpic de Junioare, de la Arad.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cand se afisaza rezultatele
Bună seara! Sunt profesor pentru învațamântul primar la o școală din București si aș dori să particip, împreună cu copiii de la clasă, la festivalul de anul acesta , cu un dans popular. Ne puteți trimite regulamentul de anul acesta? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Aveți locuri vacante?
Felicitari pt ac initiativa. Poate continuati si cu alte cladiri neutilizate in prezent.
Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
Curs valutar
EUR Euro 4.7564 0.0026
USD Dolarul SUA 4.2005 -0.0008
GBP Lira sterlina 5.5575 0.0231
CHF Francul elvetian 4.2296 0.0012
XAU Gramul de aur 177.5598 -0.3347