Gimnastele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, 6 medalii obţinute la „Heliopolis Tournament”

13 Dec 2018 16:11
Gimnastele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, 6 medalii obţinute la „Heliopolis Tournament”
Participarea la prima ediţie a „Heliopolis Tournament”, de la Cairo, a fost un succes pentru gimnastele CSM Ploiesti, Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, care au reuşit să cucerească şase medalii, dintre care două de argint şi patru de bronz.

Desfăşurată sâmbătă şi duminică, întrecerea din Egipt a avut la start peste 40 de sportive la categoria „junioare”, fiecare gimnastă prezentând câte trei obiecte în concurs, de-a lungul celor două zile. Denisa Stoian a obţinut medalia de argint la cerc şi a avut note bune la minge şi măciuci, iar Miruna Ciocîrlan a cucerit medalia de bronz la toate cele trei obiecte prezentate: minge, măciuci şi panglică. În urma acestor performanţe, cele două sportive ale CSM Ploieşti au urcat pe podiumul de la individual compus, Denisa ocupând locul al 2-lea, iar Miruna, pe cel de-al treilea.
În această săptămână, reprezentantele CSM Ploieşti vor fi prezente la Gala anuală organizată de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune 10 gimnaste ale anului 2018. Sâmbătă, alături de Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, va participa o altă sportivă cu rezultate excelente în acest an, Sabina Enache, care se pregăteşte împreună cu Anisia Drăgan la Centrul Olimpic de Junioare, de la Arad.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Curs valutar
EUR Euro 4.7204 -0.0027
USD Dolarul SUA 4.2231 0.0128
GBP Lira sterlina 5.2539 0.0043
CHF Francul elvetian 4.2880 0.0019
XAU Gramul de aur 192.5647 -0.3933