Gimnastele Sabina Enache şi Anisia Drăgan, la Centrul Naţional Olimpic pentru Junioare de la Arad

02 Nov 2018 09:21
Gimnastele Sabina Enache şi Anisia Drăgan, la Centrul Naţional Olimpic pentru Junioare de la Arad
Două dintre cele mai promiţătoare componente ale secţiei de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Sabina Enache şi Anisia Drăgan, se vor pregăti în cadrul Centrului Naţional Olimpic pentru Junioare de la Arad. Beneficiind de sprijinul COSR şi al CSM Arad, Federaţia Română de Gimnastică Ritmică a înfiinţat centrul în această toamnă, cu obiectiv pe termen scurt formarea ansamblului care va reprezenta România la Campionatele Europene de Junioare din 2019.

Alături de elevele Simonei Puiu, alte opt sportive din ţară au fost selecţionate pentru a se pregăti, începând de astăzi, la Arad, sub îndrumarea Danielei Chiriac şi a Tatianei Novikova, urmând ca şase dintre cele zece gimnaste să facă parte din ansamblul pentru „europenele” de la Baku (31 mai – 2 iunie 2019).

În acest an, Sabina Enache este vicecampioană naţională la individual compus, precum şi medaliată cu aur la măciuci şi cu argint la panglică, iar împreună cu Anisia Drăgan a contribuit la medaliile de argint pe care CSM Ploieşti le-a cucerit în 2015 şi 2017, în competiţia junioarelor mici.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Curs valutar
EUR Euro 4.7204 -0.0027
USD Dolarul SUA 4.2231 0.0128
GBP Lira sterlina 5.2539 0.0043
CHF Francul elvetian 4.2880 0.0019
XAU Gramul de aur 192.5647 -0.3933