Gimnastele Sabina Enache și Anisia Drăgan, la Centrul Național Olimpic pentru Junioare de la Arad

02 Nov 2018 09:21
Gimnastele Sabina Enache și Anisia Drăgan, la Centrul Național Olimpic pentru Junioare de la Arad
Două dintre cele mai promițătoare componente ale secției de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Municipal Ploiești, Sabina Enache și Anisia Drăgan, se vor pregăti în cadrul Centrului Național Olimpic pentru Junioare de la Arad. Beneficiind de sprijinul COSR și al CSM Arad, Federația Română de Gimnastică Ritmică a înființat centrul în această toamnă, cu obiectiv pe termen scurt formarea ansamblului care va reprezenta România la Campionatele Europene de Junioare din 2019.

Alături de elevele Simonei Puiu, alte opt sportive din țară au fost selecționate pentru a se pregăti, începând de astăzi, la Arad, sub îndrumarea Danielei Chiriac și a Tatianei Novikova, urmând ca șase dintre cele zece gimnaste să facă parte din ansamblul pentru "europenele" de la Baku (31 mai " 2 iunie 2019).

În acest an, Sabina Enache este vicecampioană națională la individual compus, precum și medaliată cu aur la măciuci și cu argint la panglică, iar împreună cu Anisia Drăgan a contribuit la medaliile de argint pe care CSM Ploiești le-a cucerit în 2015 și 2017, în competiția junioarelor mici.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677